• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Chat on-line :) (7)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Cred ca da, e filmat intr-o cladire a Microsoft...

Gata, acum pot fi bagate si filmulete de pe youtube (momentan doar youtube). Se scrie adresa filmuletului iar la inceput si la sfarsit se pune un cod dupa exemplul:
Cod:
[youtube]adresa[/youtube]

Adresa filmuletului este cea care apare sus in explorer sau firefox de ex:

p.s. reparat typo, thanks Bogdan

Neata carol...:unsure:
Iar a miscat baba pe la 135 km adancime...:hypocrite: :unsure:

Seara buna la toata lumea, Alex, Bogdan, CuTremuratul si care mai sunteti pe aici, online sau \"ascunsi\", dupa preferinte...:hypocrite: :unsure: :unsure: Cam frigulet, nu ??? :D

Noi si noi useri se inregistreaza pe forum...:hypocrite: :unsure: :unsure:
Le spunem un calduros BUN VENIT, si speram ca subiectele abordate aici sa le starneasca interesul ! :ack: Ultimul user proaspat inregistrat este Aschiuta, si, evident, ii uram bun venit ! :D

Noi si noi useri se inregistreaza pe forum...:hypocrite: :unsure: :unsure:
Le spunem un calduros BUN VENIT, si speram ca subiectele abordate aici sa le starneasca interesul ! :ack: Ultimul user proaspat inregistrat este Aschiuta, si, evident, ii uram bun venit ! :D

Asa, asa, ureaza BUN VENIT...si eu va urez bine v-am gasit (re-gasit)
:ack:

OOOOOO, lumeee noua (sau poate nu chiar atat de noua...:unsure: :hypocrite: :ack: :D). Ce mai faci, ce mai zici, Alty ? N-ai mai fost cam demult pe aici, ne-a fost tare dor... :unsure: Speram sa apari mai des, mai ales ca baba Vrancioaia misca aproape zilnic, si cam asa va fi de acum incolo... :ack: :ack:

Ooooo, lalala...fac ce pot si cat mai pot. Lasand neseriozitatea deoparte, tocmai ce am venit de la Constanta, pe vijgalia asta (mai bine zis de ieri de la ora 19.00).
Am auzit (tangential) ca incepe distractia...Si au inceput (massmedia) sa reactiveze subiectele pe teme cu priza la public.
Mai am 6 luni si termin scoala (cred ca nu mai rezist...aceasta chestie n-a fost scoala ci test de anduranta):hypocrite:

Vezi ca Bogdan (user mai nou, dar foarte activ...:ack: :unsure: ) a intrebat de tine la topicul cu Protectia civila, poate ar fi bine sa mai reluam discutiile si pe acolo...:D :hypocrite:
In rest, cum spuneam, sper sa te vedem cat mai des pe aici, fiindca lucrurile incep sa evolueze. Nu ca vine ceva mare pana in 2010, de venit ala mare ramane pe 2011-2015 (Enescu) sau 2010-2013 (Radulian)...:ack:
Precum vezi, misca prin jurul nostru. In Grecia s-a produs cel mai puternic cutremur din 1981 incoace (dupa seismele din 1981 nu a mai fost nici un cutremur de magnitudine in jur de 7 la greci). Au aparut ceva miscari prin zona araba, Siria si Liban, fiindca se misca placa Arabiei. Lucruri interesante, ce e drept... :unsure:

Ok, eu ies acum. Mai e si Alex online...:unsure: :D
Oricum, Alty, sper sa intri mai des; cum spuneam, te provoaca Bogdan la o continuare a discutiilor la topicul cu Protectia Civila.
Seara buna la toata lumea, odihna si distractie dupa pofta inimioarei.... :hypocrite: :ack: :unsure:

Foarte tare.
Din aceasta cauza sunt adeptul surselor de informatie alternative...
Daca apare si cineva de la IGSU cred ca m-as simti ca in rai :hypocrite: :unsure: :unsure:

Confirm ca ai ajuns in rai, daca asta ofera ceva incalzire mai ieftina...

Neata lumeeee...:unsure:
Bogdan, te-am vazuuut...:unsure: :hypocrite:

La mine nu prea e buna...
Am racit ieri si acum sunt pe langa casa, cu ceva febra, dureri de gat si de cap, si tot calabalacul care insoteste o raceala buna...
Si tocmai acum, cand incepuse sa iasa soarele...
@Alty, Bine ai revenit.

Bogdan

Imi pare rau sa aud asta. Atunci iti urez insanatosire grabnica. :hypocrite: Vorba ceea: SANATATE, CA-I MAI BUNA DECAT TOATE...:unsure:
Iti recomand sirop de echinaceea cu propolis, eu iau mereu iarna, indiferent daca sunt racit sau nu. Imi calmeaza tusea (alaturi de siropul de patlagina) si ma mai \"intareste\" pentru a face fata mai bine asaltului diversilor virusi care circula in perioada asta...:unsure:

E pe lista :hypocrite:
Nu prea sunt adeptul medicamentelor, si folosesc mai mult leacuri naturiste.
Acum sunt cu echinacea, ridichi, ceaiuri si miere de toamna.
O sa incerc si impachetari cu otet, putin mai tarziu :unsure:

Bogdan

Bine ai venit, Old DG.
Acum, ca o paranteza, de unde de dincolo? pe bune, nu stiu ...

Bogdan

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus