• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Chat on-line :) (7)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Ce ziceti, a venit deja primavara ??? O mai fi posibila vreo rabufnire hibernala ??? :ack: :hypocrite:
Personal, as fi destul de rezervat. Avand in vedere ca lebedele de pe lacul din Parcul Tineretului nu au plecat (ele vin acolo si raman pe durata iernii, de mai multi ani am observat acest fenomen), inclin sa cred ca nu ar trebui sa ne grabim sa ne bucuram ca am scapat. Mai ales ca vin zilele babei Dochia...:unsure: :unsure: :D

Sper sa nu, ca atunci ar lua o mare teapa sarmanii pomi. Am auzit ca unii s-ar pregati de inflorit.

Din pacate, am primit niste vesti foarte proaste, de aceea va rog sa ma scuzati daca in zilele care urmeaza nu voi fi prea vesel. Asta e situatia, se mai intampla si lucruri triste.

Asta e viata Sorine. Daca ai nevoie de ceva, da de stire :hypocrite:

Bogdan

Multumesc mult si tie, Bogdan. Din pacate, sunt foarte ingrijorat pentru cineva foarte drag, care in starea in care e nu stiu cum va trece peste aceasta veste. E greu de suportat, dar pentru cineva care e asa cum e acum tatal meu, o astfel de veste il poate afecta extrem de serios.

Multumesc si tie, DG. Cum spuneam, sunt extrem de ingrijorat pentru cineva foarte drag si apropiat, fiindca ii va fi foarte greu sa suporte acest lucru. Asta ma framanta acum...

Sa va spun ca azi, timp de o ora, in plin centrul orasului, ISU+ armata+politia+pompierii, in zona blocurilor cu bulina rosie ( cu circulatia intrerupta) au simulat interventia la un cutremur major!

E bine sa fim pregatiti, chiar daca un seism mai important nu este \"intrevazut\" mai devreme de 2010-2012...:hypocrite: :unsure:

Neata la toata lumea...
Dupa cum stim, saptamana viitoare e iarasi una \"aniversara\", marti e 4 martie !!!! :hypocrite: :unsure: :unsure: Din nou emisiuni dedicate seismului din 1977, la diverse posturi tv. Marti, al 17:30, ar fi ceva pe TVR1, de exemplu. Ramane de vazut in ce sens se va canaliza discutia si cine va participa.

Neatza la toata lumea... Da Sorine, e zi \"aniversara\", dar sa pui emisiune la 17.30 cand toata lumea e la servici sau in drum spre casa mi se pare complet inutil. Oricum, o sa o inregistrez. Daca mai stii ce alte emisiuni or sa fie si pe alte posturi, scrie aici te rog sa vad cum fac sa inregistrez cat mai multe.

Toate sunt programate la ore din astea de n-ajunge mai nimeni sa le vada?

Neata Alex. Pana acum am aflat numai despre cea de pe TVR1, si asta absolut intamplator. La celelalte posturi nu stiu, poate sa fie ceva talk-show-uri cu anumiti invitati...:hypocrite: :unsure: :unsure:

Aniversara domnilor? Avem ceva de aniversat de la evenimentul acela? Poate comemorativa. Grrrrrr.

Am pus ghilimelele de rigoare...:hypocrite: :unsure:

Noctilucent, stii cum e romanu ca face haz de necaz... dupa 77 aparusera celebrele bancuri cu \"Toma macaragiul\" si \"culoarea la moda: gri-beton\"...

Heh, mda, ca bancurile de dupa 11 septembrie cu salutul teroristilor: Hi Jack! sau sloganurile \"We fly right into your office!\" sau \"We deliver right into your office\".

Habar n-aveam de bancurile alea din \'77, eram prea tanara atunci, doar doi anishori si ceva :hypocrite:

Salutare carol...:unsure: :hypocrite: Ce mai zici ? :unsure:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus