• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Chat on-line :) (7)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Salutare carol...:unsure: :hypocrite: Ce mai zici ? :unsure:

salut Sorinov, sorry, am fost exa ocupat zilele astea, am avut multa treaba. Vad ca si Vrancea a intrat intr-un somn, si sper sa ramana asa cu toate ca ma uitam pe 2 seara pe la ora 23 cum pestii din acvariu faceau zarva mare :D Insa evident ori erau sensibili la schimbarea vremii, ori aveau chestii de prostii. Promit ca sapt viitoare sa dau mai des pe aici.

Am vazut ca ai ceva probleme, nu am avut timp nici macar sa citesc totul, insa toti suntem aproape, insa presupun ca deja se stie lucrul asta.

Hai ca fug in pat ca maine ma scol de dimineata si am o zi super incarcata

Neata, neata.
Carol, ai pesti ? De care ? :hypocrite: :unsure:

Multam fain Alex, si i-am dat si de cap.
Trebuia pus ceva la denumirea site-ului, nu doar link-ul.
Si merge si filmul :hypocrite:

Bogdan

Reportaj francez cu subiect cutremurul din 40
[youtube]

Bogdan

pesti pyrania :hypocrite:
nu man, pesti normali si dragalasi

De cand ii ai ? Eram curios daca ii aveai si in 2004, si cum s-au comportat atunci ? :hypocrite: :unsure:

nu, ii am de o luna
Acu de ex. stau pe fundul bazinlui bagati intre pietre. E o chestie interesanta sa ii observi si sa conectezi anumite reactii extreme la fenomene, stiindu-se ca sunt sensibili.
Pe fundul bazinului stau pentru ca simt furtuna :hypocrite:

Intrucat in aceste zile foarte multi useri noi s-au inregistrat aici, le uram bun venit, speram ca vor gasi aici lucruri care sa ii intereseze si, nu in ultimul rand, nu ezitati, puneti intrebari si participati la discutii (evident, in limita timpului vostru disponibil). Cu cat mai multi, cu atat mai bine...:D :unsure: :unsure: :hypocrite:

Avertizari hidrologice pentru astazi, 10 martie 2007.
Avand in vedere evolutia fenomenelor hidrometeorologice din ultimele ore se actualizeaza Avertizarile Hidrologice Nr.11 si 12 din 08.03.2008 dupa cum urmeaza:

COD PORTOCALIU
Se prelungeste CODUL PORTOCALIU pentru intervalul 09.03.2008 ora 10:00 – 10.03.2008 ora 14:00 pe raurile Crisul Alb pe sectorul Vata de Jos-Gurahont si Tarnava Mica pe sectorul Sarateni-Tarnaveni si se extinde pentru raul Barzava pe sectorul Gataia-Partos, judetele afectate fiind: Hunedoara, Arad, Mures si Timis.
COD GALBEN
Se prelungeste CODUL GALBEN pentru intervalul 09.03.2008 ora 10:00 – 11.03.2008 ora 12:00 pe raurile din bazinele Somes, Crisul Alb, Crisul Negru, Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera si Cerna si se extinde pentru raurile Somes pe sectorul Rodna-Dej, Bega si pe cursul mijlociu al Muresului (sectorul Glodeni-Alba Iulia) si pe Tarnava Mica, judetele afectate fiind: Bihor,Timis, Caras Severin, Mures, Arad, Hunedoara, Alba, Bistrita Nasaud si Cluj.
Harta cu codurile si semnificatia acestora se anexeaza. In functie de evolutia fenomenelor hidrometeorologice vom reveni cu actualizarea prognozei hidrologice. Se mentioneaza ca aceste fenomene se pot produce si pe afluenti de grad inferior ai raurilor marcate pe harta.
Se impune urmarirea evolutiei situatiei hidrometeorologice, in conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situatiilor de urgenta generate de inundatii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la constructii hidrotehnice si poluari accidentale”.

imagine117.jpg

Informatii preluate de aici

Bogdan

Avertizari hidro si meteo nu sunt pentru astazi.
In schimb, am o veste buna. A venit primavara. In Bucuresti au inflorit caisul din fata blocului si corcodusii din statia de autobuz. In plus, noaptea trecuta, pe la 12:30-1, gastele salbatice survolau Bucurestiul cu directia Siberia.
Deci, numai vesti bune :hypocrite: Scoatem ochelarii de soare si crema de plaja de la naftalina, pregatim gratarele si incepem sa cautam urzicute prin piata :unsure:

Bogdan

In plus, Bogdan, ne mai gandim sa planificam viitoarea intalnire a forumistilor...:ack: :unsure: :hypocrite: :unsure: :D :ack:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus