• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Chat on-line :) (7)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
In Herastrau, pe vaporas sau la o terasa, intr-o zi cusoare :hypocrite:

Bogdan

In Hong Kong s-au inchis scolile pentru 2 saptamani din cauza spaimei gripei aviare.

Petrolul a trecut de 110USD barilul.

Meteoritul care a lovit Peru anul trecut a facut furtuna in creierele oamenilor de stiinta si a schimbat teoriile conventionale privind meteoritii. In esenta, un meteorit de genul lui nu trebuia sa \"supravietuiasca\" trecerii prin atmosfera, dar acesta a facut-o. Se speculeaza ca datorita vitezei mari cu care acesta a lovit Pamantul. Mai multe detalii aici

Problema bolii graului Ug-99 devine stringenta. Cercetatorii cauta varietati de grau rezistente la aceasta boala. Ug-99 este o forma de \"rugina graului\" care paraziteaza graul. Deja preturile la grau au crescut cu 40% in ultimul an, si mare parte din aceasta crestere se datoreaza acestei boli. Nasol, parerea mea.

La actualul summit UE, principalul punct pe agenda sunt schimbarile climatice. Poate reusesc sa ia decizii bune :hypocrite:

Nu sunt avertizari hidro sau meteo.

Bogdan

Buna.
Pentru azi nu sunt avertizari hidro sau meteo.

In rest, o veste buna. Sudan-ul si Ciad-ul au semnat un acord de pace.

Bogdan

Salutare tututor...:ack: :hypocrite: :unsure: :smile:
Vroiam doar sa va spun si aici ca maine nu voi fi online, voi fi la munte in excursie...:wink: :ack: :unsure: :D Asa ca voi absenta de pe interval... Sa nu-mi puneti absenta Nemotivata...:smile:
In orice caz: DACA MISCA, FITI PE FAZA !!! :ack: :ack:
Eu voi fi pe munte...

Si ce fel de plocon ? :D :hypocrite: :unsure: :ack: :unsure:

Oki. Intrucat ceasurili sunt inaintate, iar maine ma scol cu noaptea-n cap ...:hypocrite: :ack: :ack:, nu-mi ramane decat sa va zic noapte buna si linistita, dorindu-va o duminica super-minunata, voioasa si cat mai relaxanta cu putinta. :unsure: :ack: Maine nu ne auzim, de abia luni dimineata voi mai aparea online. Pa la toata lumea ! :unsure: :D :ack:

Neata lumeeee... am revenit si eu...:hypocrite: :unsure: :unsure:
Neata Bogdan, da-da, te-am vazut, da\' cu intarziere...:D :ack: :ack:

Neataaaaaaaaaaaa.
Am ajuns si eu cat de cat in regula :hypocrite:
In primul rand, nu sunt avertizari meteo si hidro.
In al doilea rand, zapada la Balea are vreo 2 metri si, Transfagarasanul ramane inchis de la Cabana Capra pana la Balea Cascada, de la Vidra pana la Obarsia Lotrului inca se mai poate schia si Lacul Vidra are pod de gheata.

Bogdan

Bag seama Alex se joaca la shoutbox :hypocrite:

Bogdan

Nu stiu ce e, vad ca a disparut complet...:unsure: :unsure: :hypocrite:

Lasa, ca vine inapoi... si cine stie, poate chiar mai frumos :hypocrite:

Bogdan

Alex face teste cu urlete, probabil, cum se făceau cică înainte să se poată transmite vocea la telefon :hypocrite:

Alty va multumeste tuturor pentru urari, va roaga sa-l scuzati ca nu poate intra, i s-a resetat parola si nu mai reuseste sa intre. A patit exact ce i s-a intamplat si lui Razvan, o sa incerc sa intru eu sa rezolv problema, daca pot...:hypocrite: In orice caz, e voios, bine dispus, ca doar schimba prefixul..:unsure:

I-am trimis o parola noua, ca sa poata sa intre, urmand apoi sa si-o schimbe din nou. Si sa intre mai des, sa nu mai lase sa treaca 3 luni de absenta...:unsure: :unsure: :hypocrite:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus