• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Chat on-line :) (7)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
:worthy:am reusit, thx Sorin.

:unsure::D:unsure: si asa mai departe...va multumesc dragilor pentru toate mesajele...asa cum ma gratula ,dimineata, tata...am intrat in lumea MATURILOR:tongue:...ceea ce este chiar interesant...afara este soare si bine, :hypocrite:

Grozav ! Bine ai revenit ! :ack: :unsure: :unsure: :hypocrite: :D
Si intra si tu mai des, macar o data pe luna acolo...:smile: :ack:
Nu scandalagiu ca mine, dar tot o data pe luna, cel putin, poate chiar mai des...:ack: :ack:

L3thal, mulţumim de poze. Eu le ştiam, dar e bine că ai dat link la ele să le vadă şi alţii :hypocrite:

:unsure:(intru daca pot....:unsure: aseara am crezut ca s-a intamplat ceva ....:hypocrite: si asa a fost:D

Neata Alty...:unsure:
Mda, ieri au fost niste probleme, din fericire, s-au rezolvat...:hypocrite: :unsure:

Buna ziua.
Astazi nu sunt avertizari meteo si hidrologice.
Ca o veste buna, Bursa internationala incepe sa-si revina, dupa socul suferit ieri.
Airbus A380 aefectuat prima cursa comerciala, de la Singapore la Londra.

Bogdan

Cea mai mişto ştire a fost aia cu ăia de la Amsterdam care nu mai vroiau să schimbe dolari în euro!

Cea mai mişto ştire a fost aia cu ăia de la Amsterdam care nu mai vroiau să schimbe dolari în euro!
Da am vazut si eu stirea pe realitatea, si mai era unul care credea ca un dolar face cam cat un euro, si cand a aflat ca-i trebuiesc 1.6 dolari pentru un euro, era cam dezamagit.

Bun venit noilor membri inregistrati ai forumului. Dupa cum vedeti, ca organizare, exista o sectiune pur informativa (cu date si topicuri specializate), o sectiune de discutii despre fenomenele care ne afecteaza (sectiune de comentarii) si o sectiune \"cafenea\" (discutii libere pe diverse subiecte). A, sa nu uitam si \"cutia de urlat\"...:hypocrite: :unsure: :unsure:

Neata lume ! :smile: Si, mai presus de toate, bine ne-am gasit, cu totii, la casa noua ! :hypocrite: :biggrin: Mai bine zis, ne-am re-gasit ! Sa fie intr-un ceas bun, hai noroc ! :harhar: :harhar: Thks, Alex ! Sefu\' sa traiascaaaa ! :D :harhar: :wink:

Noctilucent nu poate intra, momentan, de la servici, probabil ca nu s-a actualizat DNSul, mai dureaza ceva. Eu am reusit sa intru pe la 9...:biggrin: :harhar: :hypocrite:

Ziua buna.
Desi ieri nu am putut intra decat mai pe seara, astazi intru fara probleme.
In alta ordine de idei, pentru astazi nu sunt avertizari meteo sau hidro.
Astazi dimineata o masina a oamenilor de la Politie (pirotehnicieni) care se grabeau ca la sfarsitul lumii spre Arcul de Triumf. Sper sa fie doar un exercitiu in vederea viitorului Summit.

Bogdan

PS Si ca sa zambim, o intrebare si un raspuns:

CE ESTE FLUIERUL PICIORULUI?

\'\'Fluierul piciorului este un dispozitiv de gasire a mobilei pe intuneric!\'\'

Neata , neata :hypocrite:
Buna faza cu fluieru piciorului :biggrin: :harhar: :harhar:

Bun venit celor mai noi membri, si in primul rand lui Cristian ! :hypocrite: :biggrin: Asteptam sa postezi si aici, si mai ales rugamintea e sa reiei mesajele acelea atat de interesante, lumea de aici ar avea multe de aflat, au fost extrem de interesante. Din pacate, dincolo au disparut deja, asa cum spunea si andardx...

Ne-a găsit şi GoogleBot în cele din urmă. :32:Dacă a nimerit orbu\' Brăila, el de ce n-ar fi nimerit cutremur.net?

Buna dimineataaa....:harhar: :D Nu-i nimeni pe aici ? :hypocrite: :biggrin: :smile: E 9 jumate, fratilor, ar fi trebuit sa fiti sculati deja...:harhar: :harhar: :wink:

Sorine, eu ma scol de dimineata tare, dar am de plimbat catelul, facut piata, ma duc la mama soacra si pe urma am timp de intrat pe Net , dar si asta in reprize, ca de cand m-am pensionat nu-mi mai ajunge timpul!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus