azi sunt super ofticat.
Scuze ca nu mai scriu si dau copy&paste de pe forumul auto pe care sunt:
asta seara pe la ora 21:30 pe DN2 ma intorceam de la tara: pe stanga ardea miristea la vreo 400-500 de m, brusc din stanga de pe camp traversa tzopaind un iepure, am franat, am tras de volan stanga in limita benzii, insa din pacate iepurele a fost mult prea incet. L-am luat cu dreapta. Urmarea iepurele pulverizat, identic masca de la farul de ceata dreapta, masca pe dreapta deplasata, pana si tampenia aia de clapeta unde bagi sufa de tractare era putin iesita in afara, am impresia ca si chestia aia neagra (masca de aer) e totusi rupta la coltul unde era masca de la farul de ceata, farul de ceata strambat spre interior, iepure peste tot la masca rotii dreapta fata si spate. Imediat dupa impact m-am uitat la bord, aveam in jur de 70 la ora.
Cel mai rau imi pare dupa iepure.
Ciudatenia este ca spoilerul a ramas la locul lui.
Ma intreb in ce fel de tara traim, cum e posibil ca atunci cand mergi pe un drum national, nu oricare, ci DN2, o caricatura de drum unde acostamentul nu e marcat nici macar in curbe, sa iti apara iepurele. Bai fratilor, chiar asa de mult costa un indicator cu atentie animale salbatice, iepuri si ce or mai fi?
PS. E vb de c4-ul meu