Da, sentimentul e super nasol. Din pacate nu prea ai ce sa-i faci, oriunde ai fi risti sa dai peste iepuri, caini, vulpi... Eu sunt rau de tot cu morcovul ca o faza de genul asta m-ar zbura clar de pe sosea, fara timp de apel. Dar cateodata se intampla de nu ai timp nici sa reactionezi. Pe de alta parte la motoare mai reusesti sa eviti, cum am evidat eu un caine pe la coada lui cand treceam printr-un sat venind de la Constanta.
Cel mai rau mi-a parut cand am luat o vrabie in roata din fata, nici nu am simtit, doar la benzinarie am vazut ce se intamplase. Zburase probabil de pe marginea soselei, oricum era noapte si nu am vazut-o.
Ca sa nu mai zic ca pe Cheia, de la Brasov la Valenii de munte, nu este vizibilitate drumul fiind super virajat. Cand am venit pe-acolo noroc ca aveam viteza mica in curba, altfel intram fix intr-o vaca. Mai incolo, tot pe sosea, doi vitei. Daca nu ma grabeam ca incepuse sa ploua si apunea soarele, trageam pe dreapta, sunam la 112 si la televiziuni si faceam cel mai mare tambalau posibil. Nu de alta, dar aici nu era vina animalelor ci a unui cretin de vacar care nu era in stare sa-si tina cireada in afara soselei.