Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cristeamax a spus:...ma socheaza inactivitatea crunta de pe acest forum. Extrapolam situatia la scara mare si ne dam seama de caracterul profund fatalist al oamenilor ce populeaza tara asta.
...
Cred ca un forum pe subiectul \"pescari amatori\" e de 100 de ori mai activ decat asta... :55:
... mi-am imaginat ca s-ar putea ca membrii si moderatorii sa se considere vizati chiar daca nu a fost deloc intentia mea. Era de fapt o postare retorica generala.anda a spus:ma uit la ce scrie pe profilul tau, membru din 2008, 6 postari. in locul tau m-as mai gindi putin inainte sa scriu asa prostii. tu ai cumva impresia ca cineva e pus aici sa intretina atmosfera, ca sa se simta bine unii care intra aici din an in paste? iti spun eu ca nu.
informatiile sint la vedere, lumea intra si citeste. daca cineva vrea lamuriri suplimentare intreaba, primeste raspuns si isi vede de treaba. te sfatuiesc sa te exprimi ceva mai ingrijit.
Acest site si forum se afla in categoria de "nisha speciala" , deci sunt informari si puncte de vedere pentru cei care sunt interesati sa citeasca si sa intrebe eventual!cristeamax a spus:... mi-am imaginat ca s-ar putea ca membrii si moderatorii sa se considere vizati chiar daca nu a fost deloc intentia mea. Era de fapt o postare retorica generala.
Ia te uita domnule, GeoX se oboseste la munte urcand si eu ma obosesc la curte band! :113:GeoX a spus:Maine nu voi fi online in cea mai mare parte a zilei, voi merge la munte.