Buona sera !
(
(
Am ajuns cu bine la destinatia italiana, dupa o zi destul de obositoare, cu 2 zboruri. Caracterul obositor a fost dat in special de faptul ca a trebuit sa astept cu bagajele "in brate" pe aeroportul din Roma pentru cursa de la ora 17:20 spre Venetia, cea de la ora 13:15 fiind anulata. Cum azi dimineata modificarea nu aparuse in sistem, am preferat sa nu risc ca bagajul sa imi ajunga cine stie unde, asa ca l-am marcat numai cu Roma, urmand ca aici sa decid in functie de ce aflu referitor la urmatoarea cursa spre Venetia, dupa cea anulata. De zburat am zburat bine, nu ma plang, atat de la Bucuresti la Roma (cu un Boeing 737-700, care a decolat in conditii meteo destul de bune la Bucuresti, fara ceata aia groaznica de acum cateva zile), cat si de la Roma la Venetia (cu un Boeing Douglas, daca am inteles bine). Avionul de la Roma spre Venetia era cam plin de participanti la conferinta, cred ca pestge 90% pentru asta veneau.
Viata e scumpa in Italia. Numai taxiul de la aeroportul Marco Polo pana la hotelul aflat la circa 10 km distanta m-a costat 30 de euro, ceea ce mi se pare mult !!! Stiu ca in acest oras, in special in zona cu maxim potential turistic, mancarea e foarte scumpa, si la un raport calitate/pret departe de a fi optimal, asa ca o sa ma rezum, pe langa micul dejun de la hotel si eventualul lunch de la conferinta, cu ceva fast-food-uri in oras, in orice caz nu la restaurante mari din zona veche.
Vremea pare a fi prea rea, o sa imi iau si un ghid al orasului sa vedem cum ajung la zona mai interesanta. Evident, maine incepe conferinta, sunt vreo 2 sesiuni care ma intereseaza in mod deosebit. Marti dimineata, intre orele 9-11 timp local (10-12 ora Romaniei), va fi o sectiune in cadrul careia voi prezenta si eu.
Cam atat pe moment. Va doresc tuturor buona notte !
opcorn: Ciao lume !
:tongue: Sa fiti cumintei, ca va halesc cand ma intorc :worthy: :10: