• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Chat on-line :) (8)

Buna seara la tuturor.Stie careva daca mai intarzie mult???:whistling:CUTREMURUL ca-i oleaca cam tarziu si am niste treaba de facut?????:12:
 
Lasa-ne nene... please visit boso & \"macnet\" sites....
Multumim anticipat!
 
Buna seara la tuturor.Stie careva daca mai intarzie mult???:whistling:CUTREMURUL ca-i oleaca cam tarziu si am niste treaba de facut?????:12:

:12:=)) wrong address? sau glumesti, desigur:))
 
Buna seara la tuturor.Stie careva daca mai intarzie mult???:whistling:CUTREMURUL ca-i oleaca cam tarziu si am niste treaba de facut?????:12:

da. intarzie. e aglomeratie pe dn1 la intrare in bucuresti. sorry :12:
 
Buna ziulica de la Constanta :12:
Am ajuns cu bine, ne-am si cazat la hotelul Malibu, aflat la intrarea in Mamaia si chiar langa plaja. Avem camere cu vedere spre mare (atat a mea, cat si a colegei :12: =)) :12: ). Am facut deja cateva poze cu marea de pe balcon. Vremea e superba, inca mai vedem lume pe plaja. :12: In curand vom merge la masa si apoi in recunoastere prin zona, sa vedem unde e Universitatea, apoi plimbare de voie pe langa mare... :D
Nu am slip la mine, nici colega nu are costum de baie, noi am venit aici la lucruri serioase =)) :p =)) nu altceva... :p :12:
Conferinta va incepe maine dimineata, colega mea va debuta cu o comunicare spre pranz. Seara suntem invitati la \"deschiderea oficiala\", insotita de un cocktail, care se va tine chiar la hotelul nostru. Eu nu prea inteleg logica, prezentarile incep inca de joi dimineata, dar deschiderea oficiala se face seara. :) In fine, asa au decis organizatorii. Vineri spre 11:30-12:30 asa voi da si eu \"recital\" in fata asistentei academice interne si externe, dupa care, mai spre seara, vom porni catre Bucuresti. Cam atat deocamdata. O zi frumoasa si spor la treaba la toata lumea. :29: :))
 
eu am spus mey, l-am si trimis sa-si cumpere unul =)) :12::harhar::12:
 
Buna seara :) Am revenit si eu de la coctail :12: :29: =)) =)) :p :p
Ma relaxez un pic, maine voi prezenta in fata audientei academice romanesti si straine. In jurul orei 12-12 si ceva voi urca pe scena, si imi voi incepe recitalul :12: care va trebui sa dureze 5-10 minute, dupa care urmeaza intrebarile din partea academicienilor :)) :12: :12: =)) Colega mea a prezentat azi, a fost foarte bine. Eu sunt programat maine. Dupa aceea, intre 13:30-14:30 vom merge la lunch, si apoi o parte dintre participanti (intre care si noi) vom parasi Constanta pentru a reveni acasa :12:
 
Votul meu de incredere pt GeoX care stie sa ne treaca prin propriile-i emotii -mai mici sau mai mari:p.
Este piesa ...emotiilor mele, are semnificatie doar pt mine probabil (fiind si dintr-un \'registru\' pe care, presupun, GeoX nu-l asculta prea des), dar tot nu ma pot retine sa nu o expediez acum lui GeoX :12::12:
Chase the light I see ahead
Luminate the path I tread
I live to be the best I can
=))
 
Gx a avut succes la prezentare, va transmite salutari si sugereaza sa fiti cuminti pina vine el, altfel :12:
 
Mai pe seara voi pune, la sectiunea de foto, niste poze facute de mine aseara la Curtea Veche-Palatul Voievodal (cu ocazia manifestarilor Zilele Bucurestiului- 550 de ani). :12: =)) :12:
 
daca stie cineva ce planta e asta, sa-mi spuna si mie. eu o suspectez de a fi gentiana. erau chiar poalele Fagarasului, sub munte, aveau niste capsule ca niste pastaioare cu seminte bej si fine, cresteau pe pajiste.
[attachment=6081:200909/post_543_1253947272_d877b37b42c1f6719b5c8c8bf012b01a.attach][attachment=6082:200909/post_543_1253947294_976d756b624e63e292815b479bb9adc7.attach]
 
http://www.cotidianul.ro/cutremure_cu_epicentrul_pe_net-100046.html

Ati citit articolul din Cotidianul ??? Este vorba de neseriozitatea si superficialitatea tipic jurnalistica. Nu am afirmat niciodata ca un cutremur din Filipine este urmat de un seism in Vrancea. Dar ce pretentii sa ai de la gazeta condusa mai nou de mister cornel nistorescu, omul care da lectii de morala absolut fara nici o rusine, dupa ce a comis un accident rutier serios, cu victime, dar este scos basma curata. Mr. nistorescu, las-o moarta ca macane !
 
Mda, a pune in paragrafe alaturate cutremur.net si ioanistrate.ro mi se pare de o prostie fara margini. Sigur, domnul Radu NăPîrcă, cel care semneaza mizeria, nu se poate detasa de complexul de omniscienta al unui jurnalist amator. El si cei din teapa lui ar trebui sa inteleaga ca in facultatea pe care au facut-o (daca au facut asa ceva) se invata cate putin din toate si totul despre nimic (formularea apartine unui absolvent), asa ca nu se afla in situatia de a norma o opinie intr-un asemenea domeniu, chiar daca o ascunde sub forma unei analize.
Trebuie sa fii cel putin rau intentionat si/sau analfabet ca sa afirmi ..dacă nu ar fi tonul alarmist ce lasă de înţeles că, dacă azi a fost un cutremur în largul Filipinelor, mâine sigur va fi unul şi în Vrancea.
Pai daca zevzecimea sa ar fi citit ce scrie pe aici, ar fi vazut ca s-a afirmat in nspe locuri ca un cutremur in Filipine NU (asta e o negatie, nestimate redactor!) influenteaza (direct) activitatea seismica din Vrancea. In plus, s-a zis in destule locuri ca, asa cum arata situatia actuala, este cel putin improbabil sa se produca un cutremur puternic. Dar poate el a inteles ca un cutremur de 1-2-3 grade (care, intr-adevar, se produc aproape zilnic) este inducator de panica.
Iar a pune intre ghilimele cuvantul avertizor, cu referire la IRSA, mi se pare o manevra tendentioasa, un alt fel de \"a ne da destepti\".
 
Deci unde vede ton alarmist geniul de la ziarul Cotidianul pe www.cutremur.net ? Pe prima pagina sunt stiri obiective despre evenimentele seismice din tara si din lume, fara nici un comentariu, fara subiectivisme, clar ! Iar pe forum in nici un caz nu se propovaduieste marele cutremur, nu se difuzeaza zvonuri. Sigur, e un forum, deci un schimb de pareri, fiecare isi exprima un punct de vedere. Dar noi nu ne comparam cu ceea ce putem vedea pe forumurile ziarelor, unde e o balacareala si se practica injurii la adresa politicienilior sau chiar intre cei care posteaza. Deci din ambele perspective domnul slujbas al lui nistorescu se afla in eroare profunda.
 
Iata o mostra de neseriozitate si superficialitate cu care furnizorii de servicii isi trateaza clientii. Si e vorba de UPC. Ieri au venit si mi-au instalat noul STB, de fapt un fel de cutie plata, argintie, mai mare decat vechiul set top box (pentru televiziune digitala). A ramas stabilit ca diseara, dupa ora 6, va veni o noua echipa sa imi aduca si sa imi configureze un ruter wireless, pentru a intra pe net si cu laptopul, de oriunde din casa. :98: :94: Desi eu le-am spus clar ca ii astept dupa ora 6, ma suna mai devreme un tip de la UPC ca cica sa plec de la servici ca ei vin la mine acasa intr-o ora sau doua sa imi aduca ruterul !!! =)) :32: :98: :98: Stai domne, nu ne fu vorba ca veniti diseara ??? :94: :94: :32: :32: =)) :92: :D :ack: Adica eu sa plec de la servici, asa, bine-mersi, numai pentru ca dumnealor le e lene sa mai vina la client in intervalul de timp programat ??? :99: :99: :99: :99: :ack: :32: :92: :92: Rusineeeee !!! Este o dovada de lipsa de respect fata de client !
 
Clientul nostru, stapanul nostru sau sclavul nostru ?? =)) :ack: =)) :ack:
 
Evident ca cei de la UPC nu au mai venit sa imi aduca ruterul wireless asa cum am convenit ieri. Doar am stabilit sa vina dupa ora 6, pentru ca eu in timpul zile sunt la servici. Ma suna dumnealor la 12, ca cica ei vor sa vina in 20-30 minute, cica sa fiu acasa !!!! :D :92: =)) :32: :32: :94: =)) :ack: E un exemplu clasic de bataie de joc pe care il practica asa-zisii furnizori de servicii... :98: :98: :94: Stimati domni de la UPC, sa veniti cand vrea clientul, ma !!! :ack: :32: :92: :94: :99: :92: :98: :32:
 
GeoX: OPC-ul da amenzi dragute pt asa ceva. Sa vezi apoi ce prompti vor fi indivizii:D
 
Back
Sus