Dragii mei, astazi este ultima mea zi de munca pana la revenirea din 5 august. De luni 15 iulie plec si eu in concediu, ca eram destul de obosit si stresat, mai ales in ultima vreme. In ultimele 6 luni am avut pe cap si teza, si tot felul de proiecte si alte chestii sacaitoare, am lucrat si sambetele si chiar duminicile, fie de la servici, fie de acasa. Dar acum gata...in sfarsit, gata ! Libertate !
Voi mai ramane in Bucuresti cateva zile, dupa care...voi decola spre alte zari...ceva mai indepartate, adica...peste oceanul Atlantic, tot spre vest asa. Am incheiat toate formele si am toate rezervarile facute, transport si cazare, in afara de necesara viza si asigurare ...Voi participa intai la o conferinta in Las Vegas, prezint si o lucrare din domeniul meu de cercetare (una dintre directiile de studiat propuse la finalul tezei, ca o continuare), voi folosi unele lucruri pe care le voi afla acolo in niste proiecte, e o conferinta foarte interesanta (de fapt mai sunt si alte 21 de conferinte in aceeasi perioada tot acolo). Dar, evident, ma voi si relaxa, se fac niste excursii de acolo in niste zone pitoresti, va promit poze de pe unde voi merge. Singurele minusuri sunt caracterul obositor al calatoriilor la dus si la intors (cu cate 2 escale de fiecare data) si caldura din zona in care ajung, cica trebuie sa ma astept cam la 40-50 de grade ziua si 35 de grade noaptea. In sfarsit, trebuia sa fie si ceva nefavorabil, asa ca nu trebuie sa carcotesc. Se pare insa ca nu e combinata cu umiditatea excesiva, nu prea suport canicula asociata cu umiditatea. In rest, abia astept sa ma odihnesc, sper sa fiu in forma la prezentare si sa am schimburi de idei cu oamenii care au mai lucrat si lucreaza in acelasi domeniu cu al meu. Un concediu in care imbin utilul cu placutul.
:16:
P.S.: Poate ar fi cazul sa studiez un pic si caracteristicile seismice ale zonei/zonelor in care voi ajunge ?
:16::45:
)
)