• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Chat online!

Am facut progrese la alergat. Daca acum cateva saptamani trebuia sa fac vreo 6-7 pauze la un tur complet pe malul lacului din parcul Tineretului, de asi...numai 3 pauze. Bine asa... :16: :16: :25:;)) Bine, nu alerg la viteza, alerg usor, ca toata lumea, nu tin sa fiu sageata...Dar e bine oricum.

Cine isi mai aduce aminte ca maine se implinesc 65 de ani de la nationalizarea principalelor mijloace de productie?

Nu e un moment prea onorabil in istoria acestei tari, o rusine de la care s-au tras multe belele. Ale caror consecinte sunt nevoit sa le suport astazi. Pentru mine nu e motiv de sarbatoare. Cea mai mare hotie din istorie. Fiindca de fapt nu au devenit bunuri ale "intregului popor"...Deci nu am de ce sa ma bucur.

Ieri am alergat iar in Tineretului la lac, tot cu 3 pauze la un tur complet in jurul lacului, ceea ce e bine pe moment. Sper ca in 4-5 saptamani, daca voi continua, sa reduc la 1 sau 2 pauze pentru un inconjur complet al lacului...sper sa fiu in stare sa ating acest target.

Nu asta am vrut sa reamintesc, de fapt azi cam tot asa este: statul mai are foarte putin, iar restul apartine unor straini!

Frate, dar mari hotii se fac in tara asta. Astia de la societatea de distributie a energiei electrice trimit facturile in asa fel incat sa ajunga la destinatar in ultima zi din termenul scadent, si cu o ora inainte de inchiderea bancilor. Dar pensionarii amarati ce sa faca ? O fac special, si nu mi se pare mie, pentru ca un fenomen pe care il observ de mai mult de 6 luni. Dar amaratii de pensionari ce sa faca, sa dea fuga la banca la ora 4 jumate cu factura, cand la 5 se inchide ? N-am pomenit asa ceva. Sigur ca bastanii care isi platesc pe internet taxele, facturile, nu au treaba. Dar nu mi se pare corect sa obligi pensionarii sa plateasca cum si cand vor barosanii de la enel intelesi cu escrocii de la posta romana. Stiam ca tara asta e tara hotilor, dar asta parca mi se pare prea mult. O sa o amenint pe cucoana care vine sa noteze indicele contorului ca o sa facem scandal in presa, in afara de sesizarea Prot. Consum. Pai facturile de la UPC si de la Vodafone imi vin bine, am timp lejer sa le platesc fara sa ma aproprii de data scadentei. Numai astia de la energie imi trimit factura special ca sa ajunga tarziu. Pungasie pe fata.

te contrazic aici. am observat si eu acest lucru acum citeva luni si am sunat la ei. mi-au spus ca exista 30 zile de la data scadentei in care se poate plati fara penalitati. sper ca am inteles eu bine, cert este ca intr-o luna am platit factura la vreo saptamina dupa data scadenta si nu am primit penalitati. suna si tu sa te convingi.

Dragii mei, astazi este ultima mea zi de munca pana la revenirea din 5 august. De luni 15 iulie plec si eu in concediu, ca eram destul de obosit si stresat, mai ales in ultima vreme. In ultimele 6 luni am avut pe cap si teza, si tot felul de proiecte si alte chestii sacaitoare, am lucrat si sambetele si chiar duminicile, fie de la servici, fie de acasa. Dar acum gata...in sfarsit, gata ! Libertate ! :D :D
Voi mai ramane in Bucuresti cateva zile, dupa care...voi decola spre alte zari...ceva mai indepartate, adica...peste oceanul Atlantic, tot spre vest asa. Am incheiat toate formele si am toate rezervarile facute, transport si cazare, in afara de necesara viza si asigurare ...Voi participa intai la o conferinta in Las Vegas, prezint si o lucrare din domeniul meu de cercetare (una dintre directiile de studiat propuse la finalul tezei, ca o continuare), voi folosi unele lucruri pe care le voi afla acolo in niste proiecte, e o conferinta foarte interesanta (de fapt mai sunt si alte 21 de conferinte in aceeasi perioada tot acolo). Dar, evident, ma voi si relaxa, se fac niste excursii de acolo in niste zone pitoresti, va promit poze de pe unde voi merge. Singurele minusuri sunt caracterul obositor al calatoriilor la dus si la intors (cu cate 2 escale de fiecare data) si caldura din zona in care ajung, cica trebuie sa ma astept cam la 40-50 de grade ziua si 35 de grade noaptea. In sfarsit, trebuia sa fie si ceva nefavorabil, asa ca nu trebuie sa carcotesc. Se pare insa ca nu e combinata cu umiditatea excesiva, nu prea suport canicula asociata cu umiditatea. In rest, abia astept sa ma odihnesc, sper sa fiu in forma la prezentare si sa am schimburi de idei cu oamenii care au mai lucrat si lucreaza in acelasi domeniu cu al meu. Un concediu in care imbin utilul cu placutul. :D :16:

P.S.: Poate ar fi cazul sa studiez un pic si caracteristicile seismice ale zonei/zonelor in care voi ajunge ? :) :16::45:;));))

GeoX,
Ai dreptul neconditionat la vacanta si daca poti imbina utilul cu placutul, cu atat mai bine!

Vineri dimineata plec...undeva, departe, peste ocean. Calatoria va fi destul de obositoare, cu 2 escale. Pe perioada sejurului american, voi mai aparea online mai rar, seara tarziu (ora locala)...insemnand dimineata zilei urmatoare in timp local romanesc. Duminica avem programata o excursie la Grand Canyon, o singura zi, evident nu se poate vedea chiar tot, dar...cat de cat. Luni dupa-amiaza (timp local) am prezentarea, pe urma in zilele urmatoare urmeaza iar relache :D, o alta excursie (sa vedem la fata locului) si plimbari prin Las Ve-gas. Nu, nu ma bag la cazinouri, pacatele mele, nu sunt vreun mahar care da pe dinafara de marafeti, prefer sa vad cate ceva, sper si eu la un concediu mai deosebit. Pentru ca in ultimii ani am fost destul de limitat in ceea ce priveste petrecerea intervalului de odihna, macar anul asta sa pot sa vad si altceva, in afara de eterna si fascinanta Valea Prahovei si de Eforie Nord cea plina de pitzipoance si cocalari . :ack::ack:

Back
Sus