• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Chat online!

Ca sa vedeti de cand a inceput Seven sa fie cunoscut in Buzau!

Buna seara, imi cer scuze fata de GX si nu numai pentru ca nu mi-am terminat raportul. In urrmatoarea perioada voi fi extrem de ocupat cu niste proiecte care sper sa le trec cu brio. Din acest motiv nu voi fi online decat noaptea tarziu dupa ora 12 jumatate. O sa ma redresez eu cu treaba... Gx fi mai indulgent cu notele de 2 :p , cred ca s-a umplut rubrica de note proaste in dreptul meu.

Eu petrec week-endul la scarbici, la fel va si si saptamana viitoare, in contul zilelor de 2 si 3 mai (date libere de maria sa guvernul romanicii), asa ca prea placut nu prea e..:102::45::(:)ack::ack:

Eu maine plec si voi reveni pe 6 mai seara, in a doua zi de Pasti. Desi probabil ca voi mai fi online pana atunci, nu voi mai sta chiar 24h/24, asa ca va doresc tuturor un Paste fericit si sa impartasiti Lumina Invierii in pace, liniste si cu multe bucurii! S-auzim de bine!

felicitari-online-felicitari_de_paste-1116.jpg

Cu ocazia sfintelor sarbatori pascale, va doresc tuturor sa aveti numai ganduri frumoase, sa lasati deoparte grijile si temerile mai mult sau mai putin justificate si sa va bucurati de lumina Invierii Mantuitorului! Hristos a Inviat!

Maine nu voi fi online, voi reveni joi. Am treburi multe in perioada asta, si trebuie sa mai si umblu de colo-colo. Seara buna si linistita la toata lumea.

Un alt week-end fara pic de relaxare, doar ca imi permit sa ma duc acum sa alerg putin in Tineretului la lac, pe urma...la treaba! Nici macar in perioada tezei nu aveam asa ceva. Chiar si atunci....chit ca mai lucram in week-end, nu o faceam chiar de fiecare data si fara sa mai alternez. Cine crede ca eu stau sa ma distrez pe net si ca nu am ce face sa pandesc cutremurele, se inseala amarnic! :(:)(:)102::102:

Din partea tuturor copiilor care au primit cate un cadou ieri de ziua lor!

Back
Sus