Mini-hotelul la care stau este acceptabil ca pret, am si un mic dejun inclus (exceptand bautura, fie ea suc de portocale sau ceai, dupa caz, care se plateste). Nu am luat chiar la hotelul conferintei, fiindca in ciuda reducerii operate pentru zilele conferintei, nu puteam sta mai mult de 4-5 zile. Asa, am un sejur ceva mai lung, de 10 zile, si ma consider mai castigat asa, am timp sa mai vad cate ceva pe aici, 2 excursii, alte distractii (nu, nu ma duc in cazinouri sa joc la jocuri de noroc, fie ele jocuri mecanice sau de alta natura). Apropos, e fantastic cum bunicute grasute la 60-70 de ani stau cu orele in fata masinariilor alora, apasa la butoane si se benocleaza cum le defileaza in fata, pe 3 coloane, tot felul de figurine si cifre, in sunete stridente. O sa vedeti in poze.
Da, m-am plimbat si prin cazinouri, care se afla fie in salile de intrare in marile hoteluri (Tropicana, New York New York, Bellagio, Monte Carlo s.a.) fie in marile complexe comerciale. Dar atat, nimic mai mult! :25::25::d Alta treaba nu aveam, sfinte sisoie...
)
):9::9:
Conexiunea la net e cam slaba aici, mai ales seara intre 10-12, cand toti din mini-hotel cam stau pe net si mananca banda la wireless. Dar nu poate fi totul perfect, nu ? Asa ca nu vreau sa ma plang de asta.
Americanii sunt foarte non-formali. Azi la conferinta, in ultima zi, a venit un ditamai profesor de prin Minnesota cred, co-chair la sesiunea respectiva, cu 3 lucrari de prezentat, si purta: pantaloni scurti, T-shirt, un fel de vesta de piele fara maneci si...sapca ! Profesor universitar !!! Iar eu la prezentare am venit in sacou, camasa scrobita
Am adus la mine si cravata, dar in ultimul moment am renuntat la ea si m-am prezentat la sesiunea in care urma sa sustin lucrarea doar in costum cu sacou, dar fara cravata. In rest, la tzol festiv. Bine, la dineul de gala din seara primei zile a congresului toata lumea a venit mai ferchezuita asa, acolo da, e altceva, o anumita tinuta se cere totusi.