Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Buna seara, in sfarsit online. Dupa o lunga perioada in care am fost nevoit sa renunt la accesul pe acest forum, am revenit cu forte proaspete. So, inca nu pot sa ma apuc de lucru pana nu imi iau niste coolere la laptop, se incinge foarte tare placa video si hard diskul. Saptamana aceasta voi rezolva si acest inconvenient iar mai apoi voi reincepe sa completez raportul zilnic la sesime.
Bine ai revenit ady ! :16: :d Vezi ca...ai cam multa treaba. Raportul nu e completat de la inceputul lui aprilie. Asa ca...o sa cam ai de lucru. :devil::devil:
Multa sanatate DG ! Cred ca sunt in asentimentul tuturor celor de aici, cu urarile de cat mai bine si...sa ne auzim in continuare cu bine si...cand poti si tu, sa ne si vedem la un moment dat !
Deocamdata sunt bine dupa un tratament intensiv de 48 ore in spital, saptamana viitoare plec la Bucuresti pentru investigatii mai amanuntite si o posibila operatie! Toate la timpul lor!
Am fost la Bucuresti, m-au investigat, mi-au dat un tratament, ma voi opera dupa 20 octombrie.
Ca sa pot fi operat, trebuie sa imi refac formula leucocitara a sangelui, pentru a nu fi necesara transfuzia, eu fiind in ziua de azi foarte anemic, in plus in octombrie copiii vor fi si ei in concediu, ca sa aiba grija de mine, la CF2!