• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Chat online!

Multumesc pentru urari!

M-am operat si sunt in refacere!

Va scriu din rezerva de spital de pe un PC cu net mobil!

Custima,

Old DG

ne bucuram pt tine si-ti dorim multa sanatate!!!

Fiecare cu ale lui, eu va doresc sa va rezolvati toti problemele de orice natura ar fi ele.
Azi mi-au scos sonda, maine mi se fac ultimile analize, vineri la pranz ma externez, iar sambata ajung acasa.

In perioada urmatoare activitatea mea pe forum va fi foarte redusa, comentarii la minim si doar postat date seara. Pe chat, de asemenea la minim. Nu are legatura nici cu cutremurele, nici cu alte lucruri extra, ci sunt doar lucruri care tin de treburile mele personale si profesionale. Imi cer scuze anticipat.

Pur si simplu am niste deadline-uri la servici, destul de presante. Mai ales cand tb. sa fac de unul singur niste chestii, ca nu am la cine da. Am si niste griji personale extra-seismice si extra-profesionale, da. Nu sunt nelimitat, sa stiti, am si eu resurse proprii cat se poate de limitate.Si stiti bine ca stau destul de mult online pe aici, rupand din timpul de la job si din timpul meu liber.
Asa ca voi fi mai tacut zilele care vin, nu am de ales.

BAFTA! nu te stresa!
ca sa glumesc, o sa fie linistea dinaintea furtunii :)

Multumesc mult cosglow.;)) Din pacate, se suprapun si niste chestii personale cu care imi fac griji, deadline-ul la servici, acum ma preseaza sa intru in prezentare marti, nu miercuri. Pentru mine nu e deloc simplu. :( :(
In timp ce altii se lauda cu nu stiu ce proiecte frumoase,...deh. De aia ma si supar cand unii ba ma acuza ca prin comentariile mele provoc panica, iar altii ma declara platit de baietii cu ochi albastri sa nu panichez lumea. Lumea ar trebui sa inteleaga ca si pentru mine e un efort, ca am jobul meu, viata mea...nu e usor.
Si inca ceva. Eu ma bucur ca va implicati, ma bucur sa vad cum participa lumea la discutii si pe chat, si la diverse topicuri ale forumului. Sper sa continue, sigur, cat poate fiecare. Sigur ca perioada actuala e oarecum "agitata" din cauza cutremurelor din 6 si 15 octombrie, dar chiar si asa ma bucur sa vad lume activa.

Am ajuns acasa si urmez un tratament, iar dupa o luna ma prezint la control sa vad si rezultatul biopsiei.

In rest ma simt foarte bine, iar de maine redevin userul normal, asa cum ma cunoasteti voi dintotdeauna!

Nu am vesti prea bune sa va dau!
In urma analizei AP facute la Fundeni a biopsiei prelevate la operatie, a reiesit ca tumoarea a fost maligna, asa ca urmeaza ca timp de 8 saptamani, in fiecare Marti sa vin la Bucuresti,sa fac citostatice, nu intravenos ci prin instilare direct in vezica, prin uretra.
Insa nu disper, merg inainte si lupt!

Am ajuns aseara acasa la Buzau, dupa prima sedinta cu citostatice, nu am efecte secundare si ma simt bine!

Maine dimineata devreme plec la Iasi cu treburi stiintifice (mai exact la o conferinta), revin in Bucuresti sambata seara, pe la 9 jumate. Sa nu se interpreteze ca plec de frica a nu stiu ce...mai ales ca ma duc la Iasi...nota bene, pe "directie". :)

Acuma stiind ca vii in Iasi...stau si eu mai calm...:)))

Drum bun! Si succes!

Neata...la ora 4! :D
Multumesc real, stef30! Sa fie.
Sunt matinal azi, ca deh...peste 3 sferturi de ora plec la gara, trenul pleaca la 6 fara 5 si ajunge la Iasi la 12 jumate.

Salutari din Iasi . Am ajuns la 12 jumate, am terminat cu cazarea si acum si cu masa.:) Ma asteapta un program destul de incarcat aici, asa ca o sa apar mai mult seara, printre picaturi, discret..

Multumesc stef. Ce e drept, o sa am un program cam plin asa, cu prezentare sambata dimineata la ora 8. :D Si sambata dupa-amiaza plecarea spre Bucuresti. Cam...pe fuga asa.

In ce domeniu lucrezi? (daca se poate spune...desigur...):p

Stef, ti-am scris cate ceva pe privat. ;) Dupa cum spuneam, revin online diseara tarziu.

Back
Sus