Dupa cum vedeti, zona muntilor Hindu Kush a fost zguduita de un nou cutremur in aceasta dimineata. Desi sesmul a fost de magnitudine medie, totusi el s-a produs pe fondul unei tendinte de crestere progresiva a activitatii seismice in acea zona. De mai multe saptamani am observat ca s-au inmultit cutremurele in zona aia. Lucrurile devin foarte interesante, din ce in ce mai interesante. Legat de Iran, vedem ca si acolo s-au inmultit cutremurele mici si moderate in ultima vreme, ceea ce ar sugera, probabil, o tendinta de crestere-treptata-a presiunii care se exercita asupra acelor zone. Se incurca treaba...=)) Chiar daca Vrancea ramane, momentan, linistita, cel putin in urmatoarele cateva zile, eu cred ca in urmatoarele saptamani si luni se vor vedea anumite efecte a ceea ce se intampla acum in Asia, pe frontul \"de est\". Probabil, vor incepe sa apara intai seisme usoare, de 4,8-5 poate 5 si ceva spre 6 pe scara Richter, in orice caz seisme care sa fie simtite si prin Bucuresti. Alex...camera =))