G
Guest
Guest
păi şi Peştera e în Braşov? spune mai bine că stăteai la Moeciu... hahahahha!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cred ca tu ai o problema. eu am spus asa: ”in zona brasovului se prindeau tot felul de posturi daca urcai pe un virf de deal sau de munte. de ex in Poiana Marului sau in Pestera sau la Piriul Rece.”era vorba de Braşov, nu de Peştera, acel sătuc, dacă te sui pe deal, e destul de înalt şi e înconjurat de munţi (Piatra Craiului şi Bucegi parcă)...
continui cu aerele de superioritate...eu nu am de ce sa iti demonstrez ceva. daca ma crezi, bine, daca nu, n-am ce-ti face, e problema ta.dacă tu îmi demonstrezi că se prindeau turcii la Peştera sau pe acolo acu mă duc şi refac antena aia de 6.3m de acum 20 de ani pt. bulgari...
şi vexzi că zona aia a braşovului e la peste 30 de km de braşov... ca să nu zic vreo 50...
bun şi dacă ar fi vorba de indici de refracţie, poate-mi spui totuşi... o undă electromagnetică cum îşi poate schimba direcţia de propagare
Maddy, nu-s eu tocmai un cunoscator, dar nu cred sa fie motive de ingrijorare. Banuiesc ca daca perioada asta se prelungeste pana la un numar de saptamani ar trebui sa fie ingrijorator.
Maddy trateaza cu respect Vrancea ca ne sfarteca de nu ne vedemSe misca incetisor catre Fagaras? sau o coteste si gadila Vrancea pana o face sa stranute?
brrr.... si astazi seismograma e un pic cam...colorata. eu de aici deduc o agitatie accentuata a pamantului. acum...as vrea sa va intreb daca am dedus corect sau o iau un pic razna