Energia din jurul nostru exista indiferent de credinta, sex, religie, etc.
Asta e din ciclul: \"Iarna nu-i ca vara\" iar rosul e rosu, iar verdele e verde.
Energia care? Ca asa sa spui de energie in general... pai si drobul de sare are energie potentiala.
Ce treaba au ateii cu seismele si plecarea berzelor?
Ateii nu prea cred ca exista \"lumea cealalta\". Si automat nu exista nici \"entitati spirituale bune sau rele\" nu exista nimic din ce se spune in religii. Spun ca Dumnezeu si ingerii sunt de fapt extraterestrii, etc.
Ca si la masoni, care cred ca, cunoasterea vine doar prin ratiune in timp ce religiile spun ca si revelatia pe langa ratiune poate fi o cale de cunoastere.
A presimti este una si a simti este alta!!!!
Ai facut o mare salata!!!
Iarasi apelezi la logica de genul: Rosu nu e negru iar negru nu e verde.
De unde pana unde ai dedus tu ca eu nu inteleg ca a presimti e diferit de a simti nu inteleg.
Cat despre salata, cred ca de fapt tu n-ai inteles nimic. Acum capacitatea de intelegere variaza... cica la Dodo bird e mai mica.
Nu inteleg de ce va luati de mine. Am semnalat un caz in care animalele au un comportament ciudat si doar posibil si partial explicat.
Iar o explicatie posibila (cu probabilitate mult mai mica) ar putea fi si posibilitatea unui cutremur, motiv pentru care am si postat aici. Sper sa nu fie asa, dar timpul va arata care este explicatia adevarata.
Daca va deranjeaza postarile mele, promit sa nu ma mai repet. Si-am incheiat discutia, si cred ca si postarile. Va las pe voi singuri sa discutati, sa fiti fericiti ca toti sunteti de acord, si ca nimeni nu mai are tupeul sa aiba si alta opinie sau sa spuna ca exista si alte posibilitati, intrucat vad ca-i luati la bascalie pe cei care au alte opinii decat voi. Si nu e bine sa contrazici pe sefu\' forumului.
De ce ati deschis discutia \"Cutremure si animale\" si n-ati facut un articol in care sa se prezinte diverse informatii si gata?
Credeam ca aici se pot semnala si comportamente ciudate ale unor animale, care ar putea fi asociate cu posibilitatea unui cutremur.
Am vazut iarasi ca m-ati luat la \"misto\" sau cel putin ati luat in deradere faptul ca am semnalat un fapt ciudat si anume ca pisica mea de multe saptamani n-a prins nici un soarece si apoi doua zile consecutiv a prins mai multi soareci. Pariez ca nici daca soselele se umpleau de soareci nu era o ciudatenie pentru voi.
Si-am incheiat discutia pe acest forum. Monolog placut.