G
Guest
Guest
la Galati, m-a trezit in spaima si mi se parea ca nu se mai sfirseste. cred ca se dilata timpul, in astfel de momente :clapping:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Si la mine a ramas dilatata de atunci .... :55((((lanca link a spus:la Galati, m-a trezit in spaima si mi se parea ca nu se mai sfirseste. cred ca se dilata timpul, in astfel de momente :clapping:
cred ca e posibil sa-i vina si perechea, dar in acest caz va avea cam aceeasi magnitudine. deci nu va fi problema :clapping:mega link a spus:da, Anda, nu de replici mi-e frica, ci de un cutremur:d
anda link a spus:fratele meu, care locuieste in apropierea Brasovuli, a fost trezit de cutremur. el a simtit si unda P
Diana link a spus:Care este unda cutremurului? Sau mai bine intreb cand si cum se resimte :-s
Ela link a spus:Bucuresti, Zona Titan, Balta Alba, bloc 10 etaje, 4/10.
L-am simtit ca o smucitura, dormeam adanc si am auzit mobila trosnind. Nu mi s-a parut ca a fost de lunga durata, iar de data asta nu m-am speriat ca alta data.
Culmea este, ca de ani de zile inainte de cutremur visez anumite animale . M-am trezit la 1.20 noaptea din acest vis si mi-am zis\"iar o sa fie cutremur\". Cand povestresc asta prietenilor, rad de mine, numai eu stiu ce e in sufletul meu. Totusi cred ca exista ceva, dincolo de noi......
anda link a spus:nu am inteles intrebarea. te referi la unda P? Un cutremur se simte de obicei in doi pasi, mai intii o miscare 8undaP) apoi o pauza si apoi din nou o zguduiala, mai puternica (unda S).