G
Guest
Guest
Stau in Colentina - Fundeni la etajul 5 si m-am trezit brusc zgaltaiata de doua miscari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pai crezi ca au mintit? :clapping:ady24 link a spus:Bucuresti zona Lizeanu, etaj 9/9 , am simtit decat unda \"s\" care de altfel m'a si sculat dintr'un somn profund :55:. Initial am zis ca e ceva de la bulgari, cam asa l'am simtit. Nu cred ca a fost 4.8, cred ca totusi magnitudinea reala si finala e undeva pe la 5.1/5.2.
Pai ca sa va explic cum am simtit eu ,este un fel de miscare din scurt , mai exact intindeti-va in pat , apucati cu mainile "peretele" de la cap si trage-ti in scurt pentru 3 secunde repetat si cam asta am simtit eu la etajul unu :55:Paul link a spus:[font=\"Georgia\"]Bucuresti , Berceni etaj 1/4
Pai m-am trezit mai devreme un pic deoarece sunt racit si nu pot dormi calumea , si cam pe la 5:43 uitandu-ma la ceas dupa cutremur am simtit asternutul ca se misca usor sub mine , si dupa am intales ce se intampla , dupa ce am auzit zgomotul tipic facut de cladiri cand se clatina. Durata ..aproximativ 3 secunde l-am simtit eu... Visul meu era ce va ce genu , eram intr-o duba cu niste prieteni , eu stiind ca ei lucrau ca zugravi si mergeam pe un drum foarte foarte prost , care ma zgaltaia tare , si atunci cand m-am trezit am observat :clapping:[/font]
Ela link a spus:Bucuresti, Zona Titan, Balta Alba, bloc 10 etaje, 4/10.
L-am simtit ca o smucitura, dormeam adanc si am auzit mobila trosnind. Nu mi s-a parut ca a fost de lunga durata, iar de data asta nu m-am speriat ca alta data.
Culmea este, ca de ani de zile inainte de cutremur visez anumite animale . M-am trezit la 1.20 noaptea din acest vis si mi-am zis\"iar o sa fie cutremur\". Cand povestresc asta prietenilor, rad de mine, numai eu stiu ce e in sufletul meu. Totusi cred ca exista ceva, dincolo de noi......
de aicicutremurici link a spus:De unde ai luat tu programul \"Seism 1.5\" ?
AndreeaIsis link a spus:Ce anume visezi ,Ela?
Sotul meu acum 2 nopti a visat ca fost cutremur , multe cladiri erau daramate , oamenii tipau , era un haos total..si uite cutremurul ..bine ca nu a fost ca in vis