G
Guest
Guest
Bucuresti, zona Unirii, la casa. Nu am simtit nimic, dormeam si cutremurul nu m-a trezit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
DjLeco link a spus:Culmea ironiei, cam de pe la ora 2-3 noaptea, ma uitam la poze de la cutremurul din 1977, (si poze ale Bucurestiului vechi, pe diverse forumuri), cutremur ce l-am prins, ca pe 5 martie faceam si eu 6 ani, si brusc un balans scurt dar intens Vest-Est sau invers, nu mai mult de 1 sec a durat, am auzit o mica scirtiitura la usa, si imediat am deschis programul seism 1.5 sa vad ce si cum, initial am crezut ca mi s-a parut...
Abia dupa 20-30 secunde a inceput sa apara seismograma, de ce cu asemenea intirziiere?
Poza este captata la 1-1,5 min dupa ce am simtit miscarea.
Stau in Dr Taberei,Piata Moghioros bloc OD 1 la etajul 8,blocul lung cu 6 scari(scara 1, stau eu), blocul paralel cu linia tramvaiului 41.
anda link a spus:va rog postati-va marturiile. va multumesc!
Adi Dorm_bine link a spus:la ora 3 m-am culcat , si m-am trezit la 12 cu o durere de cot , maine o sa fie unu mare de tot am visat eu , in jur de 8 grade. o sa vina noaptea din nou ca sa ne buleasca pe toti .