Domnul director Marmureanu declara nonsalant ca urmatorul cutremur cu magnitudinea mai mare de 7,0 se va produce dupa anul 2080 !!!! Imi pare rau, dar nu il cred !!!! Daca as fi rau, as considera ca dumnealui nu are interes ca populatia sa fie educata in materie seismica. Cica nu vrea sa streseze populatia, si acum baga poanta cu nu vine cutremur major pana in 2080 !!! Atunci oamenii vor crede ca nu e nevoie de educatie seismica, si \"ia mai lasati-ne ma in pace cu pregatirea pentru seism, de vreme ce dom\' director ne profeteste ca nu vine cutremur pana in 2080\" !!!!! Eu inteleg ca, probabil, dumnealui a vrut sa spuna ca nu vom avea seism de 7,2 grade la 90-100 km adancime pana prin 2080 ! De acord cu asta. Dar oamenii mai putin informati ce pot crede din alegatiile domnului Marmureanu ? E clar ca acest institut are nevoie urgent de un departament de comunicare, sau macar de un purtator de cuvant. Toate centrele seismologice
profesioniste din lume, chiar si cele din China comunista, au departamente de comunicare, \"interfata\" cu opinia publica.
Sa o luam altfel ? De vreme ce domnul director ne da garantii (??????????!!!!
:27: :32: :harhar: :sad: :32: :32: :32: :26: ) pana in 2080 nu avem cutremur de 7 grade, atunci de ce mai are nevoie INFPul de subventii ?? De ce se mai jeluieste ca i se taie fondurile ????
Mostre de reactii primite de la cunostinte in urma declaratiei domnului Marmureanu cum ca nu vom avea cutremur major si ca nu il vom apuca:
\"Pai ce va agitati, bre, ca niste caraghiosi cu pregatirea antiseismica, nu ne asigura ca nu vine marele cutremur?\"
\"De vreme ce ni se garanteaza, de catre domnul Marmureanu, ca in Vrancea nu se va produce seism de 7 grade pana dupa 2080, eu nu inteleg de ce tot insistati cu educatia seismica, nu e nevoie, putem sa ne vedem de
lucruri mai serioase decat asa-zisa educatie seismica\"...
Q.E.D. Acestea sunt exemple de reactii ale unor cunoscuti dupa declaratia nonsalanta a domnului Marmureanu.