• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Voi reaminti saptamanal \"coordonatele\" intalnirii de primavara a cutremurofanilor :))) :)) ).

duminica, 17 mai, pe la 11:00 incepem sa ne adunam in Piata Sfatului din Brasov

Pana acum, sunt anuntati: Anda, DG, Bogdan, subsemnatu\'. :smile: Sper si la mai multi, depinde de timpul fiecaruia, evident :)) Rugamintea ar fi totusi ca sa stim cati vom fi, macar in principiu, cu pana la 2-3 zile inainte, asa...:)

Pentru cine mai confirma, ii voi da pe privat numarul meu de mobil. :harhar: Desi l-am mai scris pe aici, mai demult. Ceilalti il stiti deja :))

stiu ca mai sinteti brasoveni pe aici, haideti si voi, chiar daca nu am apucat sa vorbim pe forum.

Reamintesc \'coordonatele\' intalnirii de primavara a forumistilor cutremurofani :sad: :
duminca 17 mai, in jurul orei 11, in Piata Sfatului din Brasov

Pentru bucuresteni: plecare duminica 17 mai, ora 7:30-7:45, intalnire la, Aviatorilor, intrare parc Herastrau (Bogdan stie ce si cum :sad:).

P.S: E vorba de cei fara masina , si care nu ar folosi nici trenul. De fapt, nu prea sunt trenuri care sa ajunga la Brasov inainte de 11, pt 11:38 e unul. Intalnirea in Brasov pe la 11, in Piata Sfatului

Numai sa nimerim podul :sad:
Asta e prin oras, da?

Reiau detaliile intalnirii, ca la fiecare vineri ale saptamanii :sad:

duminica, 17 mai, in jurul orei 11, Piata Sfatului Brasov, intalnire \"cutremurofani\" :32:

Numai sa nimerim podul :32:
Asta e prin oras, da?
Cand vii de pe autostrada Bucuresti-Ploiesti, trebuie sa treci pe langa gara Ploiesti-Sud peste un pod ca sa iesi la Nord spre Campina, doar nu o iei pe centura, acolo la capul podului o sa stau eu!:sad:=)):32:

Bine mon cher.
Daca nu te nimerim, om gasi noi un suflet de crestina sa ne indrume...

Reminder:

duminica 17 mai 2009, intalnirea de primavara a \"cutremurofanilor\" de la cutremur.net, in jurul orei 11, Piata Sfatului, Brasov

Pana acum au confirmat: Anda, Bogdan, DG, subsemnatul...sa vedem cine mai zice :32: M-as bucura daca ar veni si dintre cei mai noi :32: :sad:

O adunare preliminara, la o bere mica, va avea loc maine, 5 mai, pe la 5...la fantana din fata Arhitecturii, Piata Universitatii. O bere mica acolo...:sad: :32: :32: :32:

si o sa fiti 5 persoane si o sa stati 5 ore si o sa va zgiltiie unul de 5R :sad::harhar::32:

Ieri seara am reusit sa ne vedem cativa forumisti :32: :32: :harhar: :sad: In primul rand, a trecut si nepean, pacat ca nu a putut sta prea mult (era cu masina, nu putea sa :38: :38: :32: :32: ). La berica si toate cele au venit Magik (care e de milioane, ce mai :47: :unsure: :47: ), Bogdan (idem :D :27: :26: ), a venit si n06d cu o prietena, au stat si ele ceva. Ulterior am ramas noi, baietii, si am baut si sporovait diverse :26: =))
Mi-a facut mare placere sa va vad, si sper ca pe 17 mai va fi si mai si :32:

Mon cher,
Ai uitat sa spui ca am si barfit :sad: Si ai uitat sa spui pe cine am barfit :32:

Back
Sus