• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Am barfit-o pe A..a :sad: :32: :32: :32: :harhar: :unsure: :27: :D :32:

:32::32::32::32::32::32::32::32:ce m-as face fara voi??? :27: as uita cum e sa sughiti :unsure: :sad::harhar::D:p:p:p :harhar:

teoctist, te astept la brasooooooooooooooooov :sad:

De astazi intr-o saptamana, deci duminica 17 mai, va avea loc intalnirea de primavara a cutremurofanilor cutremur.net. :32: :32: :32: :32: :sad:

Reiau informatiile esentiale:

17 mai, Brasov, Piata Sfatului, in jurul orei 11

Plecare din Bucuresti (pentru cei care nu au masina si nici nu merg cu trenul): 7:30 intrare Herastrau, zona Aviatorilor (Ch. de Gaulle).

racul, oul si cu stiuca mergeau la plimbare. se intalnesc cu nepean. ce faci nepean? vii cu noi? hai si tu cu noi! nepean nu sta pe ganduri si spune: vin si eu cu voi! adica la brasov.:sad:

Hai sa stabilim locurile la titiu... DG nu mai merge cu noi :sad:
Bogdan
GeoX
Teoctist?

Care se mai baga? Care mai doreste?

Sa nu uit, titiul e un Opel Meriva...
4 stau comod, 5 mai inghesuiti putin...

Asteptam sa vedem ce zice dan81 din Ploiesti :sad:

Salut ! Ma tem ca nu pot veni duminica la BV :55: , poate cu alta ocazie .
Sa puneti si voi poze de la intalnire !

Nasol :55:
Inseamna ca mai avem loc in masina. Care mai doreste, care mai pofteste...

Pai Teo, urmatoarea e la vara, probabil in Bucuresti, sa vedem :55:

Se apropie, cu pasi repezi, Ziua cea Mare...=)) =)) =)) :55: =)) :) Stiti deja care: duminica, 17 mai, cand se aduna cutremurofanii la Brasov, in Piata Sfatului, in jurul orei 11...Cutremurofanii vor lua cu asalt Brasovul :(
In Bucuresti, pentru cei pe care ne ia Bogdan cu ti-ti-ul, intalnire in jurul orei 7:30 la Piata Ch. de Gaulle, intrare Herastrau Aviatorilor (sa zicem, accesul la metrou dinspre Herastrau).

Primul va fi, de fapt, prima... =)) =)) :55: =)) =))

buuuuuuuuun, m-am tinut de cuvint si v-am facut sarailie, care arata asa [attachment=2549:200905/post_543_1242482517_bbe2e21b229b0523cc556957e4dc3f57.attach]
daca nu va place, ziceti si nu o mai car dupa mine. dar daca ati sti cum miroase...
uitasem. printre sarailii sint si rulouri cu scortisoara :55:

Back
Sus