• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Daca vrei brand, sa scrii \"zakuskareasa\" , deoarece cuvantul vine din ruseste !

Daca vrei brand, sa scrii \\"zakuskareasa\\" , deoarece cuvantul vine din ruseste !

buna idee sever :55::32:=)):32: vreau braaaaaaaaaaaaaaaaaaand!
vai! dar daca nu ma mai recunosc naşele???

ce-ar fi sa mergem odata in vrancea (la locul faptei)?

eu una sint de acord, mi-ar placea tare mult. cu cazarea nu e o problema, cred ca sint destule pensiuni, putem inchiria una si apoi ne descurcam cu restul

Propun sa facem ceva in iulie, rezervam ceva la Lepsa sau Soveja, Gura Teghii, sau undeva pe Valea Putnei...zone foarte frumoase...:55: =))

in principiu sint de acord. eu am concediu din 20 iulie pina in 16 aug. in perioada asta pot merge oriunde :55:

Pozele cu cainele Saint Bernard sunt mortale!
[attachment=2577:200905/post_382_1242721441_ba70d5f79177b5f843c879b82d4b01e6.attach]
[attachment=2578:200905/post_382_1242721454_6cb767931cceae663547c9f1f6ef174e.attach]
[attachment=2579:200905/post_382_1242721466_8971a75a8389e0359801dcb0de3cac8a.attach]

спасибо DG :55: sa inteleg ca esti de acord cu brandul? imi trag blog!!!

vrem link

later edit. Am gasit. Dar deschide la comentarii :55:

Reiau subiectul intalnirii forumistilor, pentru a discuta unde si cand o facem pe cea de vara.
Ramasese sa vedem daca putem sa ne adunam pentru cateva zile in ultima decada din iulie, undeva la o pensiune/cabana de la \"locul impricinatei\", prin Muntii Vrancei...:55: =)) Ar fi dragut, zic eu... =))

Pana la urma ce facem ? Ne adunam pentru cateva zile la o pensiune/cabana de pe meleagurile Vrancioaiei pentru cateva zile in ultima decada din iulie ? Ca sa stiu cum imi organizez si eu concediul. Voi pleca in concediu dupa 15 iulie,pana in primele zile din august, si trebuie sa stiu de acum ce si cum.
Daca ne adunam in acest fel, cum procedam ? Cu rezervare, transport, chestii... :(( :green: :)

Motivul pentru care insist cu aceasta intrebare este acela ca vreau sa stiu si eu cum imi organizez timpul, ce fac in concediu, cum imi rezerv, in fine... Daca stiu de acum ca ne adunam pentru cateva zile la o pensiune/cabana de pe meleagurile Vrancioaiei imi organizez intr-un fel timpul, daca nu altfel. Nu sunt adeptul ofertelor \"last minute\", si de aceea vreau sa stiu ce sa fac... Daca nu se poate, nu e nici o suparare, dar spuneti. Eu va rog mult ca in zilele urmatoare sa dati niste raspunsuri... :(( :green: Fara nici o suparare, daca nu vad reactii concludente in urmatoarele zile, propun sa amanam pentru altadata. Lucrurile nu se pot organiza, oricum, de pe o zi pe alta, timpul trece totusi... :)
Am si eu nevoie sa ma odihnesc si sa ma relaxez un pic, si e important sa stiu ce, cand si cum o fac in perioada concediului.

Eu o sa am perioada aceea foarte incarcata. Nu o sa pot in cursul saptamanii. Dar nu exclud un week-end.

Mda, asta e. Cred ca o sa renunt la idee, mai bine zis sa amanam pentru altadata. Propun ca intalnirea de vara sa o facem fie in Brasov, fie sa o lasam in Bucuresti. Din 2 motive: 1. nu putem merge pana in Vrancea sambata si sa ne intoarcem duminica, e destul de obositor, drumul e lung; 2. e putin probabil sa se accepte la o pensiune/cabana de acolo o sedere de sambata seara pana duminica la pranz. Din experienta mea (asa cum e ea) cu pensiunile si cabanele, rezulta ca sunt \"vazute mai bine\" sederile pe perioade de mai multe zile, cel putin 3-4 zile. Asta e...
Asa ca amanam pentru altadata. Eu voi avea concediu in a doua jumatate a lui iulie, pana la inceput de august. M-am ambalat cam mult, recunosc, ar fi trebuit sa fiu mai cumpatat... :((

Back
Sus