• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Eu am concediu de la finalul lui iulie până la jumătatea lui august, deci n-aş fi putut oricum. Am zis să dau un semn de viaţă, în speranţa că într-o bună zi cu soare o să-mi pot arăta şi eu mutra la întâlnirile poporului cutremurist.

eu pot merge in vrancea :((. in principiu, cam in orice perioada :green:

Ideea ar fi pentru un sejur de cel putin 3-4 zile. Nu are nici un rost sa venim sambata dupa-amiaza la Soveja (sau Lepsa sau alta localitate foarte pitoreasca din Muntii Vrancei) si sa plecam inapoi duminica. Oboseala...si plus de asta ca nu intelegem nimic. Iar rezervarea ar trebui facuta macar cu 2-3 saptamani inainte, daca nu cu o luna. Si, din experienta, stiu ca nu prea se accepta rezervari pentru perioade mai scurte de 3 sau 4 zile.

Eu voi avea concediu in perioada 27 iulie-14 august, asa ca daca e sa ne adunam la o cabana/pensiune de pe meleagurile Vrancioaiei, as sugera perioada de pana la 1 august.

eu mi-am programat deplasare din 27iul pina in 2 aug :((

Atunci ramane pe la anu\' (sper ca nu \"si la multi ani\" :) :worthy: ).
Asa ca imi organizez concediul lasand la o parte un astfel de plan, ca sa stiu si eu... :(( :green:

Atentie la ce pensiune stati ! Unii au taiat versantii redobanditi, au facut terase si au construit casutze, cateva in sir, una mai sus de alta pe tapsan. Chestia este ca seismul in sine nu face mare lucru casei, dar o ploaie buna, cu sau fara seism, poate favoriza alunecari de teren, frecvente in zona. Din acest pdv ar fi mai sigura o casa mai veche, imprejurul careia pamantul s-a pacificat ! Mi-e greu sa recomand daca este cel mai bine sa fii in varf de tapsan, dar poate cel mai bine este pe teren plat, departe de ape la nivel cu tine (daca este cort) care sa se umfle sau rape cu pamant vizibil friabil...Altfel...Baba Vrancioaia a prins ani buni pe acolo.

Atunci ramane pe la anu\' (sper ca nu \\"si la multi ani\\" :) :worthy: ).
Asa ca imi organizez concediul lasand la o parte un astfel de plan, ca sa stiu si eu... :(( :green:

fa-ti concediul linistit si eu propun altceva: sa mergem acolo dupa ce se termina sezonul concediilor, cind vom fi cu totii liberi, prin septembrie, intr-un week-end.

Ma tem ca pentru mine septembrie e inaccesibila. Restanta la al treilea examen, plus depunerea proiectului de cercetare pe baza caruia imi voi face lucrarea in urmatorii 2 ani. Asa ca varianta cade, din pacate... :(( :green:

atunci mergem dupa ce termini tu :(( :green: :)

Nu o sa mai pot in toamna, oricum, voi fi aglomerat la sfarsitul anului. Asa ca varianta a picat pentru la anu (sper ca nu si \"la multi ani\" :(( )

ba anul asta!!!:(:)harhar::green: o sa-ti faci timp si gata!:)

Ca sa ajung din Buc in Vrancea, si mai ales in zona de munte, imi ia cel putin o jumatate de zi. Ajung dupa-amiaza, ma cazez, a doua zi la pranz trebuie sa plec. Nu inteleg nimic, nu apuc sa ma ordihnesc macar, necum sa mai explorez perisajele, de altfel foarte frumoase, din zona Valea Putnei, Muntii Vrancei, Lepsa, Soveja...

vb cu bogda, plecati vineri dimineata, ajungeti mintenas si stam pina duminica la prinz. e bine?

Mi-am stabilit concediul intre 27 iulie-14 august. Am deja 2 sejururi, 27-31 iulie si 3-8 august, pe urma mai vad, ca trebuie sa lucrez si la proiect.
Intrucat ideea de adunare pe meleagurile Vrancioaiei a cazut, va propun sa incercam sa incropim iar ceva ad-hoc pe post de intalnire de vara, pana la 24 iulie. Pareri, sugestii, disponibilitati ? :)) :hypocrite: :rolleyes:

Ok :))
Cine se mai anunta ? :hypocrite:

S-a anuntat, in principiu, si magik :))
Reiau detaliile:

INTALNIRE FORUMISTI CUTREMUR.NET duminica 12 iulie ora 15:00, intrarea in Herastrau din Pta Ch. de Gaulle (Aviatorilor).

Back
Sus