• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Bre, da-mi un tar cu vreo ora inainte, ca eu sigur uit... am multe pe cap zilele astea...

Avand in vedere conditiile meteo, propun sa ne vedem in centru, la Universitate, urmand ca intalnirea sa se desfasoare intr-un spatiu acoperit, asa :))

distractie placuta cutremuratilor, sa va ginditi si la mine :)):clapping::hypocrite::crybaby::rolleyes::32::rolleyes::p

Ora 15 Piata Universitatii, in fata la Arhitectura. Si vedem unde mergem... :))

tare as fi dorit sa ajung si eu... dar nu s-a putut :)) . va doresc distractie placuta. poate la urmatoarea intilnire voi putea ajunge :hypocrite:

microv69, ma gandeam sa mai facem una prin august, undeva la o mica terasa sa mai punem tara la cale. Am fost doar 3, bogdan, magik si subsemnatu\' :)) Am facut si niste poze, le voi descarca zilele urmatoare. Intalnirea de azi a stat sub semnul intrebarii din cauza vremii capricioase, din pacate. Oricum, ne-am distrat, am palavragit, am pus tara la cale, am dezbatut diverse probleme, am vb. si despre cutremure asa, comentarii discrete :hypocrite:

Da, au fost barfe copioase, pe scara larga. Prima barfita, si in cea mai mare masura, a fost o anume personalitate din zona Brasovulul, anume A.... :)) :hypocrite: :rolleyes: :rolleyes: :p

breeeeeeeeeeeeeeeeee, dati apa la moara stim noi cui :) :worthy: :green:
v-a mai sunat cineva in afara de mine ca sa va ureze distractie placuta??? si voi cica ma birfiti... urit, urit de tot din partea voastra :)) :hypocrite: :rolleyes: :rolleyes: :p

so, am primit pozele :))
ce dulcei sinteti :rolleyes: :hypocrite: :rolleyes:

A venit toamna. :12: =)) Si, evident, e timpul sa ne gandim unde/cand/cum facem intalnirea din sezonul autumnal al cutremurofanilor. :29: :12:
Intrucat luna septembrie e grea pentru mine, sunt prins si cu proiectul la doctorat, si cu conferinta, si cu alte chestii la servici, propun sa gasim o sambata frumoasa pe la inceput de octombrie. De asemenea, ca loc propun tot zona pitoreasca a Brasovului... =)) :12: :12:

ce faaaaaaaaaaain :12:
stiu pe cineva care ar vrea sa vina

Cand facem intalnirea de toamna, prima sau a doua sambata din octombrie ? Ziceti... :12: :12:

Hotarati voi ziua si locul, si eu vad cum fac sa-mi fac timp :12:
Deocamdata nu stiu nimic de programul de atunci.

Ok. Prima sambata din octombrie, Brasov (ca de obicei, Piata Sfatului).

Intalnirea o facem pe 24-25 oct. O facem in 2 zile daca reusim sa gasim ceva, sa rezervam undeva in Brasov (sau in zona), pentru acel week-end. Ar fi dragut daca am reusi asa ceva... :12: Altfel, intr-una din cele 2 zile, fie sambata, fie duminica, dar cu plecare de dimineata spre Brasov.

Back
Sus