• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Sambata 31 octombrie, intalnirea de toamna la Pitesti. Detaliile le stabilim in functie de reactiile forumistilor.

Deci 31 octombrie Pitesti. Ora, sa zicem, 10 e bine ? Locul ? Propuneri ? Eu ajung in Pitesti cu autocarul de la autogara Militari, cu oprire la autogara Gavana. Nu am masina, din pacate, asta e.

gx, sa ai grija ca intilnirea de la galati sa nu fie in ziua alegerilor

Alegerile sunt pe 22 nov, intalnirea e 28-30 nov.

Deci cum facem sambata ? Rugamintea e sa confirmati ca sa stim pe cine numaram... :rolleyes: Plus ca sa stabilim ora, locul. Ca sa ajung din Bucuresti la Pitesti, imi va lua un anumit timp. Propun ora 10:30. Unde ne vedem :98: (cei care sunt din Pitesti ar putea sa ne sugereze...). :55:

daca e bun drumul rucar-bran, eu vin.
stie cineva cum se ajunge la statia meteo de la fundata?

rucar bran era in reparatii ultima oara cand am fost pe-acolo. reparatii adica decopertat asfaltul pe portiuni destul de lungi.

poate l-au facut intre timp. merci Alex, o sa ma interesez.

Mie nu-mi ramane decat sa sper ca se va face si va iesi bine intalnirea de peste o luna, in Galati si sa va urez distractie placuta, discutii captivante si vreme buna pentru proxima intalnire:clapping:

Din pacate nu pot sa ajung. Sunt ocupat rau de tot cu niste proiecte pt facultate, dar promit ca la o intalnire viitoare voi veni, poate o reuniune in zona centrala, Sibiu, Brasov...

Pai o sa mai facem si la Brasov una, vedem cand, dar sigur vom reveni in zona Brasovului, cu mare, mare siguranta :55: :rolleyes: :98: :98:

Din motive obiective, intalnirea programata pentru sambata se contramandeaza. Imi pare rau, a intervenit ceva trist si nu cred ca voi mai putea pleca sambata. Dar cum nu pot mentine incertitudinea pana vineri seara, am zis ca e mai bine sa contramandam.

Propun ca intalnirea programata pentru sambata 31 octombrie in Pitesti sa o facem o saptamana mai tarziu, deci sambata 7 noiembrie, in Pitesti. Mai vorbim pana atunci, evident.

deci eu nu pot atunci, mergeti fara mine :55:

Sambata 7 nov Pitesti ? Propun ora 10:30-11 asa, si sa vedem locul. Cei din Pitesti ne pot face sugestii... :98: Eu cred ca voi veni cu trenul, nu stiu inca, e o sageata albastra care merge pe directia asta. Sa verific orele...:55::rolleyes:

Legat de intalnirea preconizata pentru maine la Pitesti, neavand inca nici o confirmare certa, ea ramane sub semnul intrebarii. Cristi, nu vreau sa te bat la cap, dar daca nu se poate, lasam pe altadata. Asta e acum, n-o fi foc...:55::98::rolleyes:

Mai nu ma aburiti, eu ma duc la Galati pe 28 Nov. si singur sa ma intalnesc cu Arkan si Una!
Ca sa fie clar pentru toata lumea, mai vreau pe PM niste nr. de mobil de la galateni!

Back
Sus