• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Mai nu ma aburiti, eu ma duc la Galati pe 28 Nov. si singur sa ma intalnesc cu Arkan si Una!
Ca sa fie clar pentru toata lumea, mai vreau pe PM niste nr. de mobil de la galateni!

Asa, Old DG. anda, GeoX, voi sunteti persuasivii grupului, voi lucrati la \'convingere\' :55: . Sa nu ma amagiti :98: , eu astept cu drag sa ne intilnim.
Categoric ne completam agendele telefonice pt a ne gasi in orice moment la orice loc :rolleyes:.

Maine ne vedem la Pitesti. Eu voi pleca din Bucuresti cu acceleratul 1791, ora 9:20, ajunge in Pitesti la 11.
Se mai anunta cineva ?

la Pitesti, pe la ora 11 in ce loc, inca nu se stie :55: eventual in gara, unde ajunge Gx

Marekyo, eu ajung pe la 11 in gara Pitesti, venind din Bucuresti cu acceleratul 1791. Daca vrei, iti dau pe privat nr. meu de mobil, desi cred ca mi-ai vazut poza si stii cum arat. Sunt ochelarist, inaltime nu prea mare, voi avea o sapca neagra pe cap si o impermeabila gri... :55: :rolleyes:

Mercic. Am notat. E posibil sa ajung mai tarziu de 11. O sa te sun sa imi spui unde sunteti. Sper sa stiu locul :55:

Marekyo, eu ajung pe la 11 in gara Pitesti, venind din Bucuresti cu acceleratul 1791. Daca vrei, iti dau pe privat nr. meu de mobil, desi cred ca mi-ai vazut poza si stii cum arat. Sunt ochelarist, inaltime nu prea mare, voi avea o sapca neagra pe cap si o impermeabila gri... :rolleyes: :98:

Maine dimineata eu voi lua acceleratul 1791 de ora 9:20 din Gara de Nord, ajunge la Pitesti la 11. La ora 11 sunt in gara Pitesti. Cine s-a mai anuntat in principiu, are numarul meu de telefon, deci putem stabili pe loc cand si unde ne vedem.

distractie placuta! :rolleyes::55::136::smile::47::98::32::98:

Serios acum, mie mi-ar face mare placere sa reusim o adunare cat mai mare la Galati. Deja sunt pe lista 3 oameni, 4 chiar, daca vine si Raluca, insa ar fi super sa reuseasca sa ajunga cat mai multi forumisti, mai vechi si mai noi. Eu unul nu stiu inca exact care va fi programul sarbatorilor orasului, dar cred ca s-ar gasi destule lucruri interesante de facut 1-2-3 zile.

Eu unul nu stiu inca exact care va fi programul sarbatorilor orasului, dar cred ca s-ar gasi destule lucruri interesante de facut 1-2-3 zile.

Programul il aflam. Dupa 15 nov., ma interesez, saptamina viitoare mi-am prelungit concediul un picut :98:. Din cauza crizei totusi, am unele temeri ca primaria nu se va extinde prea mult? Nu stiu, vedem (in sensul ca, pina acum, festivitatile se desfasurau 28-30 nov). Pt noi insa ar fi foarte ok :smile: deoarece orasul ar f aglomerat, organizatorii reuseau pina acum sa mobilizeze populatie numeroasa, in strada :98: .
Tinem legatura ! :55::rolleyes:

Ieri ne-am intalnit la Pitesti cativa forumisti, in speta Valy, Cristi, Marekyo si subsemnatu...:55: Ce e drept, vremea nu a tinut cu noi. Oricum, grosul timpului l-am petrecut stand pe capul lui Cristi sa ma rezolva cu computeru, dupa ce in prealabil am cumparat cele necesare (placa de baza, hard-disk, carcasa cu sursa etc.). :rolleyes: :98: Cristi, multam frumos, sunt foarte multumit de ce a iesit...:smile: B-)B-)B-):98:
Dupa-amiaza, pe la 4, ne-am vazut si cu Marekyo la Mac-ul de langa gara Pitesti...am ales acel loc fiindca eu aveam tren la 5 si un sfert, pentru intoarcerea in Bucuresti.

ai uitat sa povestesti despre balon :55:

Eu acum mi-am amintit :55:
Oricum nu puteam decat sa trec sa va salut, ca am avut pregatiri de iarna si gripa porcina, ceva legat de niste carne de vitel...

Hai sa mai discutam sa vedem cum facem cu intilnirea de la Galati.

Pai trebuie vazut ce posibilitati de cazare am pentru sambata-duminica, 28-29 noiembrie. Asta e primul lucru. :clapping: :clapping:

Back
Sus