• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

pai de aia zic, sa cautam o pensiune ceva, sa stam cu totii. cine se mai anunta? bogda?

Deci ne vedem in week-end la Galati ? Sa stiu si eu ce fac, daca solicit o rezervare azi pentru un single 28/29 noiembrie la acest hotel. Deja cred ca am intarziat, daca nu gasesc cazare nu stiu ce voi face... :clapping: :clapping:

Daca nu am posibilitate de cazare, nu cred ca vin, va dati seama ca nu e fezabil sa vin si sa plec in aceeasi zi. :clapping:

Deci va rog sa confirmati sau sau infirmati azi, sa stiu daca mai facem sau nu aceasta intalnire.

Eu mi-am aranjat rapid programul, special pt voi :clapping:, urma o saptamina cu serviciul de week end. Asadar astept cu drag sa ne organizam, in masura timpului vostru. Cred ca ar tb sa stim exact, pt a face rezervarile la cazare.

Ok. Voi suna acum la hotel, si va spun daca reusesc sa obtin sau nu camera. :clapping:

Am facut rezervare la hotel Faleza pentru o camera single 28-29 nov. Am primit deja factura proforma, voi achita prin depunere numerar la CEC Bank.

daca nu ninge(ceea ce nu cred) vin si eu

Accelerat 12671, pleaca din Bucuresti la 9:30 ajunge in Galati la 13:38. E bine asa...

Se mai anunta cineva pentru intalnirea de la Galati din 28-29 nov ?

Cert e ca de plictisit nu ne vom plictisi! Eu unul va propun urmatoarele:
- vizita la restaurantul din turnul TV, restaurantul aflat la cea mai mare inaltime intr-o constructie din Europa
- plimbare pe viaductul Sidex, al doilea viaduct ca lungime din Europa (daca nu ma inseala memoria)
- eterna plimbare pe faleza
- un drum cu bacul pana in judetul vecin

Ce parere aveti?

eu sint de acord cu orice, dar neaparat vreau la gradina botanica :clapping: prietenii stiu de ce :clapping:

E un loc superb...da` de ce? :clapping:
Oricum, nu trebuie ratata nici biserica fortificata Precista.

eu sint de acord cu orice, dar neaparat vreau la gradina botanica :32: prietenii stiu de ce :clapping:

:clapping::cool::55::horababanelor: Absolut de acord!
Cert e ca de plictisit nu ne vom plictisi! Eu unul va propun urmatoarele:
- vizita la restaurantul din turnul TV, restaurantul aflat la cea mai mare inaltime intr-o constructie din Europa
- plimbare pe viaductul Sidex, al doilea viaduct ca lungime din Europa (daca nu ma inseala memoria)
- eterna plimbare pe faleza
- un drum cu bacul pana in judetul vecin

Deoarece imi suna in minte \'vai, vai, ce oras frumos\' :32: , observ ca arkan e foarte inspirat in a va face cunostinta cu orasul :32::32::clapping:. Cred ca \'inlocuim\' totusi viaductul cu Gr Botanica? Oricum ne organizam la fata locului, dupa bunul vostru plac :32:.

Back
Sus