Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
eu sint la o nunta pe 25 =))Intalnirea o facem pe 24-25 oct.
Ma gandesc la o intalnire de iarna in Galati, in perioada 28-30 noiembrie. De Sf. Andrei sunt si zilele orasului, asa ca sunt sigur ca ar fi placut pentru toti doritorii. Ma gandesc ca exista deja 2 useri de care stiu ca sunt de acolo (una si raluca, daca vor dori sa vina), cu mine 3, trenuri pe relatia Bucuresti N-Galati si retur sunt 12 pe zi (6 intr-o directie, 6 in cealalta), deci n-ar fi probleme cu transportul pt cei din Bucuresti fara masina, iar pensiuni micute si dragute (si ieftine) trebuie sa existe prin oras.
Ce parere aveti?
de acord =))Din motive obiective, intalnirea de toamna preconizata pentru 24-25 oct la Brasov se anuleaza. Alternativa pe care o propun este o vizita in Pitesti intr-o zi din urmatoarele week-end-uri, eu sunt disponibil oricand. Cristi ne asteapta acolo.
Astept reactii. Ziceti ceva...
de acord si cu galatiul :ack:\'arkan\' pid=\'29040\' dateline=\'1254754427\' a spus:Ma gandesc la o intalnire de iarna in Galati,
Ce parere aveti?
Iooi, acum am vazut!!! Incredibil de receptiva pentru Galati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anduta :inger: - cazez Anduta :32:.
Ok, deci ramane intalnirea de la Galati in perioada 28-30 nov.
Una, nici nu stii ce ma bucura propunerea ta, o sa mai vorbim. iti multumesc mult :ack: :ack: :32: =))Anda:55:, daca propunerea mea este binevenita, va fi ca si cum esti \'acasa\' ta:hug:. Eu sunt in \'perioada stationara\' :32:, asadar nu aveam ocazie mai buna pt a va intilni =)):32:.
Pe curind!