• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

se pot rezerva locuri la pensiunile din Rasnov, Tohanul Nou, Zarnesti, la preturi convenabile, daca nu vreti in Brasov.

Ar fi dragut, un week-end la o pensiune in zona...

la pensiunile de acolo camera cu baie e in jur de 70-80 lei.

Deci facem iar o mica adunare de o zi, sambata, fie intalnirea de toamna se anuleaza sau se muta in noiembrie...hm, desi vremea va fi capricioasa atunci, tendinta de racire... =))

Din motive obiective, intalnirea de toamna preconizata pentru 24-25 oct la Brasov se anuleaza. Alternativa pe care o propun este o vizita in Pitesti intr-o zi din urmatoarele week-end-uri, eu sunt disponibil oricand. Cristi ne asteapta acolo.
Astept reactii. Ziceti ceva...

Ma gandesc la o intalnire de iarna in Galati, in perioada 28-30 noiembrie. De Sf. Andrei sunt si zilele orasului, asa ca sunt sigur ca ar fi placut pentru toti doritorii. Ma gandesc ca exista deja 2 useri de care stiu ca sunt de acolo (una si raluca, daca vor dori sa vina), cu mine 3, trenuri pe relatia Bucuresti N-Galati si retur sunt 12 pe zi (6 intr-o directie, 6 in cealalta), deci n-ar fi probleme cu transportul pt cei din Bucuresti fara masina, iar pensiuni micute si dragute (si ieftine) trebuie sa existe prin oras.
Ce parere aveti?

Buey Geoicse, hai sa facem p\'aia de toamna in Bucuresti si p\'aia de iarna la Galati.
Sau Pitesti si Galati =))
Mie mi-e la fel de bine =))
La Pitesti si la Bucuresti ma gandeam ca bag si eu mufarina in vreo bericica, ceva :ack:
Bine, si la Galati e la fel :ack: Numa\' sa ne duca musii la turnul de televiziune sa lingem o bericioaica si acolo :32:

Ok, deci ramane Pitesti si Galati !
Sa facem strigarea: cine e disponibil pentru Pitesti ? Si cand ?

Ma gandesc la o intalnire de iarna in Galati, in perioada 28-30 noiembrie. De Sf. Andrei sunt si zilele orasului, asa ca sunt sigur ca ar fi placut pentru toti doritorii. Ma gandesc ca exista deja 2 useri de care stiu ca sunt de acolo (una si raluca, daca vor dori sa vina), cu mine 3, trenuri pe relatia Bucuresti N-Galati si retur sunt 12 pe zi (6 intr-o directie, 6 in cealalta), deci n-ar fi probleme cu transportul pt cei din Bucuresti fara masina, iar pensiuni micute si dragute (si ieftine) trebuie sa existe prin oras.
Ce parere aveti?

Iooi, acum am vazut!!! Incredibil de receptiva pentru Galati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anduta :inger: - cazez Anduta =)).

Din motive obiective, intalnirea de toamna preconizata pentru 24-25 oct la Brasov se anuleaza. Alternativa pe care o propun este o vizita in Pitesti intr-o zi din urmatoarele week-end-uri, eu sunt disponibil oricand. Cristi ne asteapta acolo.
Astept reactii. Ziceti ceva...
de acord =))

\'arkan\' pid=\'29040\' dateline=\'1254754427\' a spus:
Ma gandesc la o intalnire de iarna in Galati,
Ce parere aveti?

Iooi, acum am vazut!!! Incredibil de receptiva pentru Galati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anduta :inger: - cazez Anduta :32:.
de acord si cu galatiul :ack:
Una, multumesc mult =)) =)) :ack:

Ratez Buc., ratez Pitesti, ( cauze multiple pe care nu le dezvalui decat fata in fata) subscriu Galati, este foarte aproape de mine si ma mai si \"refac\"!
O sa va povestesc cum a fost la Iasi la aniversarea a 40 de ani de la terminarea facultatii si ce-am patit cu curatenia genearala la casa si la bloc!
ATAT!

Ok, deci ramane intalnirea de la Galati in perioada 28-30 nov.
Cand si cati sunteti disponibili pentru o vizita la Pitesti intr-o zi din urmatoarele 2-3 week-enduri ? Sa stie si Cristi ce si cum... =)) :ack: :ack:=))

Ok, deci ramane intalnirea de la Galati in perioada 28-30 nov.

Intru totul de acord =)) .
:ack::32::ack: :horababanelor:
Orice depinde de mine pt a organiza intilnirea faina - nu ezitati sa-mi spuneti!
Anda:55:, daca propunerea mea este binevenita, va fi ca si cum esti \'acasa\' ta:p:hug:. Eu sunt in \'perioada stationara\' :32:, asadar nu aveam ocazie mai buna pt a va intilni =)):32:.
Pe curind!

Ma bucura mult cat de pozitiv a fost feedback-ul la propunerea mea. Sper sa ne adunam cat mai multi si sa ne iasa o intalnire faina. Evident, ard de nerabdare sa va cunosc, mai ales ca \"imi fac veacul\" pe aici de vreo 2 ani (si de un an jumatate ca user inregistrat).=))

Anda:55:, daca propunerea mea este binevenita, va fi ca si cum esti \'acasa\' ta:p:hug:. Eu sunt in \'perioada stationara\' :32:, asadar nu aveam ocazie mai buna pt a va intilni =)):32:.
Pe curind!
Una, nici nu stii ce ma bucura propunerea ta, o sa mai vorbim. iti multumesc mult :ack: :ack: :32: =))

Back
Sus