• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Mai stabileste o ora si un loc si pentru Bucuresti.
Pentru cine are curaj sa mearga cu mine sofer :harhar:

Bogdan

pentru Bucuresti: 7:30-7:45 Aviatorilor, intrare Herastrau (Ch. de Gaulle).

Am propus sa facem intalnirea dupa Pasti, fiindca inainte lumea e mai ocupata cu tot felul...
Acum, data de 25 aprilie nu e batuta in cuie, ce e sigur e ca ne vom vedea dupa Pasti. Nu stiu cand voi face parastasul pentru tata (a trecut 1 an, 28 aprilie) :harhar: :rolleyes:, de aceea cred ca o sa mai las un pic in suspensie ziua exacta fie 25, fie 26, sau in saptamana cealalta, vedem.

Plus ca sunt sanse mai mari ca vremea sa fie mai stabila in a doua parte a lui aprilie...

O alta varianta posibila ar fi sa facem o intalnire extinsa pe 3 zile, in perioada 1-3 mai (vineri fiind 1 mai). Aici se ridica dificultati suplimentare, fiindca s-ar pune problema cazarii...:rolleyes: :rolleyes: :harhar:

Am o rugaminte la voi, si sper sa nu va incurc planurile. Anume, sa amanam intalnirea noastra de la Brasov pentru luna mai, poate pe 9 sau pe 10 mai. Perioada 21-30 aprilie este una mai delicata pentru mine, sunt niste lucruri personale si nu o sa pot fi disponibil pe 25 sau pe 26 aprilie. Asta e, asa s-a intamplat si nu am ce face.

din partea mea, nici o problema. banuiesc ce ai de facut atunci :smile: :)

Mulltumesc pentru intelegere, Anda. :)
Da, a trecut un an, nici eu nu stiu cum...:smile:

ei vezi? si atunci nu mai stiam ce sa fac sa te scot din starea aia. trec toate :smile:

Mda...:))

Revenind la intalnire. Va propun ca data 9 sau 10 mai ...pana la urma, poate atunci se dovedeste si vremea ceva mai stabila, mai cald, numai bine de mers spre Brasov :)) :harhar: :))

Ceilalti \"parametri\" sa ramane aceiasi: intalnire in Piata Sfatului pe la 10:30 sau 11, cum vreti. Plecarea din Bucuresti in jur de 7:30...:smile: :)

In perioada 7-10 mai sunt in Survival Camp.
O saptamana mai tarziu?

Bogdan

Va propun ca data a intalnirii noastre de primavara duminica 17 mai. Sambata sa isi mai traga omul sufletul dupa o saptamana de munca, asa ca ma gandesc ca poate ar fi mai bine duminica. Evident, daca oamenii vor prefera sambata, ramane sambata. Dar sugestia mea este pentru duminica.
Restul parametrilor...\"in grafic\": intalnire in Piata Sfatului din Brasov, pe la 10:30-11, hai 11:00...:smile: :) :harhar:

Back
Sus