• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Buey... cum se amana?
Mergem noi mon cher, sa ducem greu\'... lasa ca abia e mai multa bere pentru noi ;)

Pai si eu vreau sa vin. Problema e ca in momentul de fata sunt derutat complet: mergem sau nu duminica la Brasov ? Trebuie sa imi fie si mie clar ce si cum...;) =)) =))

;) eu am crezut ca nu mai veniti si mi-am facut alte planuri, de plecat de acasa ... va maninc!!!

Pai eu vreau sa vin, Anda, ti-am zis ca vin pentru tine si pentru Brasov, intotdeauna mi-a placut Brasovul, vin cu drag in acest oras ;) =))

Dar de fiecare data cand cineva zice ca nu mai poate veni, ma blazez si ma simt \"cu buzele umflate\", adica descumpanit total =)) =))

Eu vin da, si ma bucur ca Bogdan a zis si el da ! ;) =)) =)) =))

Maine ne vom vedea cativa dintre noi, undeva in zona Brasovului...;) =)) =)) Vom dezbate chestiuni fierbinti si vom face si anumite planuri...=)) =)) ...care e musai sa fie duse la indeplinire la primavara :p

Pentru cei care vor fi prezenti maine: o sa va arat in cartea lui Sever din 2005 (cea cu Managementul riscului seismic, nu ultima tocmai aparuta) niste aspecte tratate de sever in legatura cu modul de comportament al mobilierului din apartament in timpul miscarii seismice. Sever a inclus cateva desene interesante, foarte sugestive, zic eu...;) =))
Pe maine =)) =)) =)) In seara asta ma voi culca mai de timpuriu, inainte de 10 jumate, evident :p

vezi sa nu ramai vina vifornita peste tine ca te mai gasim la primavara:harhar: poti sa dormi linistit cateva luni sa te refaci pentru vecie:harhar:

Drum bun si sa va simtiti bine!
Nu conteaza cum este timpul, ci ce este in sufletele voastre!
Sa nu uitati pozele!!!!!!!!!!

Buna ziulicaaaaa
Ahooo, ahooo, copii si frati :p =)) =)) Va salutam pe toti din zona Brasovului !! =)) Ce face lumea ??? Cuminte ??? Dodo, daca nu esti cuminte ai incurcat-o, te mananc cu fulgi cu tot ;) =))
Am pus de niste barfe copioase, Dodo-barfe si altele :p

cred ca vei manca fulgii lui Bogdan:D pentru ca ai mei sunt pe inventar=))

de la intilnirea forumistilor, pt dodo ;)

Sa nu-i spui ca am avut o vreme super... am plecat de dimineata pe ploaie, am prins o zapada belea pe Sinaia (mai cu emotii pentru mine, ca nu am cauciucuri de iarna) apoi am ajus sa ne intalnim cu Anda pe un soareeeeeee....
Am discutat, am fost pe munte, am papat numai lucruri super si am plecat catinel catre casa. Pauza la Bran de vizitat castelul apoi pe Rucar-Bran am trecut prin nori ;) si am ajuns cu bine in Bucuresti.
S-au discutat multe lucruri interesante, am invatat multe despre ionizari, luna plina, magma, placi, falii, microplaci si alte chestii care bineinteles ca mi-au intrat pe o ureche si mi-au iesit pe amandoua (asa sunt eu, mai greu de cap).
Cu poze (maxim 1, bineinteles) o sa apara So mai incolo =))
Cine vrea mai multe poze, =))

cine vrea mai multe poze ii scrie lui Mos Craciun:))

foarte frumos bradutul dar peisaj ioc..asta e opera lui so?

Back
Sus