• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Deci cum ramane: ne intalnim duminica 14 dec, in jur de 11-11:30 asa, in Piata Sfatului din Brasov ?

So, cred ca este inutil ;) nu poate lumea...
Tot noi sa ducem greu\' =))

Baieti, toti suntem ocupati cu sarbatorile, hai sa o amanam pentru luna ianuarie 2009!
Asa vom fi pe fuga si cu gandul acasa!
Eu nici nu puteam veni Duminica!

Ma tem ca eu nu pot in ianuarie, am examene incepand din 20 ianuarie, si trebuie sa ma apuc de invatat.

Daca nu se poate si nu se poate, renunt la idee, asta e, nu pot sa ma mai ambalez degeaba ! ;) =))
Repet: in ianuarie trebuie sa ma apuc serios de invatat, nu am ce face !

lasa so, nu fi suparat. poate ca la viitoarea intilnire vin si eu chiar daca e in bucuresti ;)

Personal, inclin sa renunt la ideea de intalnire intre forumisti ! Nu de alta, dar eu renuntasem la ceva in acest week-end, si acum ma simt prost sa o dau la intors ca de fapt sunt iar disponibil. Nu pot sa imi permit sa ma joc cu cuvintele, sorry...;) =))

acum esti suparat... nu mai fi!!! ;) n-ai ce face, fiecare mai are cite ceva de facut in perioada asta. e greu sa-i urnesti pe toti de acasa, mai ales iarna si doar pt citeva ore. ar fi mai fain sa mergem undeva vreo doua zile, sa ne tihneasca. mai vedem. =))

Eu in ianuarie-februarie nu am cum, am de dat niste examene, nu pot sa ies nicaieri. In martie cine stie ce mai apare, poate vreo conferinta, poate altceva...
Spuneam ca sunt foarte tentat sa renunt la ideea de intalnire a forumistilor. Poate unii nu vor si se simt jenati sa tot insist eu, la randul eu ma simt prost. Faza e ca eu mi-am contramandat din timp ceva, o invitatie, si acum ma simt prost daca as reveni spunand ca sunt din nou disponibil.

ba sa faci bine sa suni si sa spui ca s-a schimbat situatia, independent de vointa ta! si sa accepti invitatia ;)

Nu pot sa fac asa, pentru ca intrunirea (cu membri ai familiei din partea tatalui meu) s-a amanat tocmai din cauza a ceea ce anuntasem eu. Si unii oameni si-au aranjat altfel lucrurile. Nu pot sa vin acum sa rastorn din nou treaba...

Ganditi-va ca nici eu nu voi mai putea sa fiu chiar tot timpul disponibil. In ianuarie-februarie am de sustinut 2 examene, pe urma trebuie sa incep sa scriu proiectul pentru doctorat (nu teza, atentie, ci un proiect de cercetare stiintifica pentru a da directiile de cercetare pentru elaborarea tezei, practic ce vreau sa fac in teza).
Asa ca, sincer, ma gandesc foarte serios sa renunt la ideea de intalnire a forumistilor, cu atat mai mult cu cat, se pare, nu prea se bucura de succes. Mai mult de 2-3 oameni nu vin niciodata. Hai, ne mai vedem la o berica sa mai comentam de una, de alta. Dar o intalnire a unui numar de cel putin 5-6 forumisti este tot mai improbabila, asa ca incep sa cred ca e jenant pentru toti daca tot insist atat. Imi pare rau ca am esuat, si chiar regret ca v-am batut atata la cap cu ideea de \"intalnire a forumistilor\", dar trebuie sa fiu si eu mai realist.

Florian, nu fii suparat pe noi,mai avem si noi de facut anumite treburi acum care tin tot de familie; eu sunt sigur ca iti vei gasi tu timp liber in ianuarie-februarie sa iei o pauza, ca doar nu vei invata non-stop; la mine doctoratul in sudura a durat cam 5 ani, tot cu tema de cercetare, brevet de inventie si pe urma lucrarea si sustinerea ei, asa ca te rog ca de aici inainte sa va adresati cu :\'\'Domnule Doctor!\'\'

Ma tem, DG, ca imi va fi imposibil in ianuarie-februarie. Trebuie sa invat, inca nu am macar tematica pentru cele 3 examene pe care trebuie sa le dau intre 20 ianuarie-20 februarie. Sunt strans cu usa, sorry. Asa ca, in ce ma priveste, e mai usor sa renunt la ideea de intalnire a forumistilor. Am si eu treburile mele, la fel ca si altii, si daca de fiecare data ba amanam, ba nu vine unul, altul...nu mai pot nici eu, sunt prea obosit ca sa ma mai agit.

Daca e sa ne mai vedem 2-3 la o berica, 2-3 ore, ar merge. Dar in ceea ce priveste o intalnire a forumistilor, in numar de 4-5, cel putin, inclin balanta spre a renunta.

Sunt constient ca e greu sa aduci mai multa lume la o astfel de intalnire a forumistilor, fiecare cu problemele si treburile lui. Si tocmai de aia am ajuns la concluzia ca ar fi realist sa nu mai insist pe o adunare a forumistilor, asa, mai substantiala. Deci mai comod mi-ar fi sa renunt la idee. Ca vor mai fi mici \"sezatori\" de 2-3 oameni la o berica, asta e. Mai mult nu mai vreau sa spun, am si eu multe pe cap pentru a ma mai necaji degeaba.

Anda, eu sunt calm, pe cuvant de onoare ;) Problema e ca am obosit sa ma agit si sa tot insist cu \"hai sa facem o intalnire a forumistilor\", daca tot nu am succes. Am obosit, pe cuvant. =))

ai dreptateeeeeeeee! cred ca trebuie sa schimbam strategia =)) termina cu ce ai de facut si in primavara ne gindim cum ii adunam pe cit mai multi. pina atunci, relax ;)

Ce m-as bucura sa fie asa =)) Dar sunt cam sceptic, sincer sa fiu, devin mai blazat in ceea ce priveste sansele unei intalniri mai mari a forumistilor. Mi se pare tot mai putin probabila. =))
Si, da, obosit sunt. Chiar acum sunt la servici, lucrez de imi ies ochii de la 7 jumate dimineata, sa definitivez documentatia la proiecutl nostru, fiindca in afara de partea tehnica, stiintifica, sunt si aiurelile economice. Sunt obosit, si acum sunt si dezamagit ca iarasi se amana....si tot asa...;) =))

Back
Sus