• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Decat 100 de ani cioara ( in cazul de fata, rata) , mai bine un an VULTUR!

ehehee! oare la cei care te iubesc si care ar vrea sa fii cu ei cit mai mult timp, te-ai gindit? :unsure: :unsure: :D

ma omorati cu poluarea dar cel mai important lucru este PSIHICUL!!!! cei care se imbolnavesc grav au diverse chestii care ii macina, au tristeti ascunse, au temeri impotriva carora nu pot lupta, sunt influentabili, etc.
pe langa mancare si poluare.....starea din jur ne duce de rapa...teama zilei de maine, fluctuatii economice, probleme cu familia, etc....

eu cred ca gresesti. si ce ai spus tu influenteaza sanatatea unui om, dar oricit de fericit ai fi, daca aerul, apa, hrana sint pline de chimicale, n-o sa fii sanatos. poate doar mai impacat cu situatia...

va dau de veste cind vad primul fulg de nea :D. deocamdata e o toamna frumoasa cum rar am avut :unsure:

Desi nu s-a terminat inca luna decembrie, cred ca e cazul sa incepem sa ne gandim la intalnirea noastra \"de iarna\". As sugera sa o facem intr-un week-end din perioada 10-20 decembrie, fie 13-14, fie pe 20-21 decembrie. Ramasese, ca idee, de data trecuta, sa iesim din Bucuresti, si sa mergem fie la Brasov, fie undeva in zona Rucar-Bran (mai greu pentru cei care nu sunt cu masinile).
De la bun inceput vreau sa subliniez ca, la fel ca si in cazul celorlalte intalniri ale noastre, nu este nici o suparare pentru cine nu vrea sa vina. Vine cine vrea si cine are timp, nici o problema...=)) Daca omul nu are timp sau daca nu vrea sa ne vada in fata, nu il putem obliga sa vina, ar fi chiar absurd din partea mea...=)) Cum s-ar zice, e pur benevola treaba...=))
Bogdan, iti dau tie cuvantul sa rezumi discutia noastra de azi dimineata pe aceasta tema...=)) ;) :p :p

Pai, dupa cum am vorbit, parerea mea este ca tre\' sa hotaram urmatoarele:
- o zi sau 2
- zona, pentru a vedea cu ce ajungem. Daca e Valea Prahovei, e greu cu masina in perioada aia (aglomeratie), daca este alta, gasim masini.
- daca venim singuri sau insotiti. Parerea mea, daca sunt 2 zile, insotiti.
- perioada. Pentru ca incep pregatirile de Craciun.
Bine, ideea este sa vedem si cine ar vrea sa vina. Pentru ca daca se repeta istoria, ii iau pe Sorin si DG in masina, fugim la BV, bem o cafea si ne intoarcem.

Eu as opta pentru 2 zile, dar daca cei care confirma opteaza in majoritate pentru o singura zi, e bine si asa.

perioada. Pentru ca incep pregatirile de Craciun.

In aceste conditii, as sugera 13/14 decembrie.

Repet: nici o suparare pentru cine nu vrea sa vina, dar ideea e sa stim din timp. Cum spunea Bogdan, daca suntem din nou doar 3, adica DG, Bogdan si subsemnatu, cred ca nu mai are rost sa dezbatem pe forum detaliile intalnirii, ci doar sa fixam in discutii private, pe messenger sau PM...in ideea ca sa nu mai plictisim lumea...;) =))
Daca ne adunam din nou doar aceiasi 3 oameni care vin de fiecare data, nu are rost sa facem pregatiri speciale, ci vorbim chiar la telefon...sa nu mai zica oamenii ca ii batem la cap...=)) =))

In principiu, sa vedem cate confirmari avem pana in jurul datei de 1 decembrie. Daca pana atunci, din ceea ce avem, rezulta ca la intalnire vor veni aceiasi si aceiasi 3 oameni, atunci ramane ca detaliile sa le stabilim in discutii private, pentru a nu plictisi pe cei neinteresati...;) =)) (e de presupus ca pana atunci, cei care nu vor fi disponibili pe 13-14 dec vor anunta clar acest lucru).

dragutilor, daca veniti in zona brasovului, contati si pe mine ;)

Pai la cine crezi ca s-a gandit Sorin cand a propus zonele? A?

nu stiu... la mine?;) nu cred!!! lui ii place brasovul, eu asa stiu =))

Multumim frumos, Anda :p =)) :55: :55:
Da, imi place zona, dar m-am gandit si la Anda =)) ;) =)) =)) =)) :p

Cu parere de rau, 13 mi s-a ocupat, si nu pot atunci.
Facem o zi, 14, sau gasim o alta combinatie? Sau nu stati dupa mine.

Back
Sus