• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

:D Bag seama, lui Dodo i-e ciuda ca nu a venit si ea :unsure:
Cu fumatul, o rezolvam in curand. Saptamana asta tre\' sa intru in nu stiu ce program de renuntat la fumat...
Si, pana la coada, ce aveti voi cu fumatul meu?:unsure: Railor :harhar:

Anda carcotasa:ack:
si ce daca fumam? hm? nu picam pe strazi si nu duhnim a damigeana:ack:

Sincer, eu mai duhnesc cateodata a zeama de maracine... dar nu pic pe strazi :D

Salutare tuturor...

In primul rand vreau sa imi cer scuze tuturor care m\'au asteptat duminica.
A trebuit sa duc maritul sot la aeroport duminica la un zbor de ora 3 iar intoarcerea spre Bucuresti a fost foarte anevoioasa conform traficului degajat :unsure: si din aiureala pur feminina nici nu am luat nr de tel sa sun, chestia aia cu prevederea lucrurilor :harhar: ... aici mea culpa :D:worthy::unsure:
Inca odata imi cer scuze celor care m\'au asteptat si promit data viitoare party la mine :32: :32: all inclusive.

Me.

Pai da...
Norocul tau cu ultima fraza, ca altfel... intrai la jumulit :D

Anda carcotasa:ack:
si ce daca fumam? hm? nu picam pe strazi si nu duhnim a damigeana:ack:

dodolito, si tu esti fumacioasa??? :unsure: lasa-te ca-ti face rau :D

bogdan, lasa programul, pe bune. nu vrei sa fii cobai (sper). iti trebuie doar vointa. eu stiu doua persoane, fumatori inraiti, care au reusit. au inteles ca e spre binele lor...

Chestia cu fumatul e pur subiectiva... Si eu fumez si ce daca... Cand va fi timpul nu o sa mai fumez. Teoretic nu e bine, practic sa ii spunem hobby :D Ce ar mai fi viata fara \"micile\" ei placeri... :unsure:

bogdan, lasa programul, pe bune. nu vrei sa fii cobai (sper).

Nu o sa fiu cobai. Din fericire, mai am ceva cunostinte in domeniu si doamna mea o sa fie monitorul meu, asa ca... :D

B

cum vreti voi :D:harhar::unsure: pe mine nu m-a tras ata la fumat niciodata. daca m-ar fi tentat, probabil ca as fi fumat, dar cu masura :unsure:

Un exemplu contra lasatului de fumat este tatal meu. Acum vreo 3 ani de un revelion a zis \"eu dupa ora 12 noaptea nu mai fumez\" si NU a mai fumat... Deci chestia cu programul, cobaiul etc etc doar balarii, daca vrei sa te lasi de fumat NU mai fumezi.

:unsure: un bun exemplu in favoare fumatului este bunicul meu... a fumat pana a murit, la aproape 90 de ani... si cand prindea o tigare Carpati era bucuros, ca e tigare buna...
Parerea mea este sa abandonam subiectul, pentru ca ambele tabere pot aduce argumente in favoarea lor :D

Bogdan

Elenyka avem tati cu simt de raspundere. Al meu s-a lasat acum vreo 4 ani...de Pasti.

Bogdane, da\' tu uiţi că bunicul tău s-a născut şi a trăit o bună parte din viaţă într-un mediu mult mai puţin poluat decât azi, probabil de aici şi rezistenţa. :D

Referitor la lăsat de fumat, eu sunt exemplu grăitor. Zece ani de zile \"am beut tiutiun\" cum zice Creangă (cred), după care într-o bună zi m-am lăsat şi de atunci n-am mai pus ţigara în gură. Au trecut deja cinci ani.

Bogdane, da\' tu uiţi că bunicul tău s-a născut şi a trăit o bună parte din viaţă într-un mediu mult mai puţin poluat decât azi, probabil de aici şi rezistenţa. :D
O laie.
La 12 ani a venit la Bucuresti ca fochist la nu\'s ce fabrica. Si a fost fochist pana pe la 30-32. Apoi a plecat pe front ca tanchist.
Cred ca nici in 30 de ani de stat in Bucuresti nu pot inghiti praf si gaze cat a inghitit el, pana s-a reintors la tara...

De unde se vede că bunicii noştri erau mai zdraveni. Pe al meu l-a prins iarna la Cotul Donului în echipament subţire, că ai noştri lăsaseră echipamentul de iarnă în urmă, păcăliţi de vremea bună. Survival of the fittest pe bune, la momentu\' ăla.

Back
Sus