• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

pai pai... intrarea cunoscuta... dar de voi. eu nu stiu sigur care intrare =))

Elenyka, ne vedem la intrarea din Piata Ch. de Gaulle (fosta Aviatorilor), langa fantana mai exact. Abia astept sa ne vedem, si, personal, sper sa vina cat mai multa lume. De fapt, suntem la a treia astfel de intalnire. =)) =)) =)) =))

e bine acolo... exista locuri de parcare :D . Eu incerc sa ajung si cred ca o sa fiu in grafic. Mai vorbim noi pana atunci.

Subscriu.
Si confirm prezenta.
De iesit in afara, nu prea e loc la mine... Meriva e la service inca vreo saptamana...:D

B

Pai, daca nu iesim, nu cred ca este cazul de masina...

De iesit din Bucuresti, vreau sa zic...

Da, dumimica 12 oct, ora 13, la intrarea in Herastrau (Aviatorilor), la fantana...
Pana acum, au confirmat: elenyka, DG, bogdan, Alty si subsemnatu. Poate mai zic ceva si altii...

sefu\' da la intrarea aia sunt mai multe fantani. Cel putin eu asa tin minte... banuiesc ca la prima fantana :D

Eu voi fi undeva intre bazin si statuie...:D
Semnalmente: ochelari (normali), sapca, eventual o carte in mana (nu stiu inca, ma mai gandesc). Am poza aici, insa, asa ca puteti vedea cum arat...:unsure: :unsure:

aici unde? stai ca bag si io una ... io mare, multi ochelari :unsure: banuiesc ca o sa am o desaga asa ca sa am ce tine in mana :D

Cu cateva pagini in urma il vei descoperi si pe ochelarist, adica pe subsemnatu\' :unsure: :unsure: :D Am pus poze de la ambele intalniri de pana acum.

Daca ar putea sa vina si sever, ar fi grozav. El a mai fost la prima noastra \"adunare\"...:D

O sa ma recunoasteti sigur din poza de la avatar si unde mai vedeti voi un mos in Herastrau care se holbeaza la toti care trec pe langa el?

Sa recapitulam \"detaliile\":
a treia intalnire a forumistilor CUTREMUR.NET va avea loc duminica, 12 OCTOMBRIE, incepand cu orele 13, dupa-amiaza. Punct de intalnire initiala: intrarea in parcul Herastrau-cea dinspre Piata Ch. de Gaule (fosta AVIATORILOR)

Abia astept sa ne vedem...:unsure: :unsure: :D :harhar: :D :32: :32: :32: :32:

Eu m\'am inscris pe lista... trebuie sa duc pe cineva la aeroport dimineata si dupa aia sper sa ajung in timp util la meeting. :D

Back
Sus