• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Okey ! :wink:
Astazi ne-am intalnit, in Herastrau, cativa \"impricinati\" cutremurofani de p-aicea...:ack: :harhar: Din cei 4 anuntati, am ramas 3...:ack: :D
In orice caz, eu ma bucur ca am reusit sa ne vedem si ca am apucat sa stam ceva de vorba. Multam inca o data, Bogdan :47: :harhar: Mi-a facut mare placere sa ne vedem din nou, la fel si tie, Alty ! :harhar:
Sper, totusi, ca data viitoare sa vina mai multa lume. Bogdan a achiesat la ideea unor intalniri mai frecvente, si, de asemenea, la ideea ca aceste intalniri sa le facem nu numai in Bucuresti. Eu, din pacate, n-am masina, poate aceasta dificultate se regaseste si in cazul altora. Oricum, ideea e ca, pe viitor, ne vom vedea mai des si, cand se poate, nu numai in Bucuresti, ci si undeva mai spre mijlocul naturii...:harhar:
Am facut si ceva poze la aceasta intalnire, le voi pune aici cand voi avea ceva ragaz. Va rog sa ma credeti ca am destule pe cap: saptamana care vine am predare/prezentare in cadrul proiectului meu cu biometria (faza, in fine, am de expus niste chestii), plus ca am de trecut in revista niste hartogarai cu acte de casa, titluri de proprietate, ca trebuie sa facem succesiunea...:D Asa ca nu am timp acum de poze, plus ca acum lucrez pt prezentarea de joi, am lucrat si dimineata, si acelasi lucru il fac si dupa ce m-am intors de la intalnirea forumistilor. Stiu si eu ce inseamna sa fii super-ocupat. Asa ca pozele o sa le pun mai tarziu un pic...

Oricum, le multumesc inca o data lui Bogdan si lui Alty, m-am bucurat tare mult sa va revad si sa apuc sa mai vorbim nitel. Sever regreta ca nu a putut veni, stiam dinainte ca nu e foarte probabil sa poata ajunge, avea de facut, am inteles, o expertiza, avea o lucrare la el la institut.
Pe data viitoare, fratilor :)

Sorine, ai uitat sa precizezi ca berea a fost rece, iar la terasa respectiva era o lada mare pe care scria Magnum. Oare ce era in ea?

Da Bogdan, a fost rece si cool, vorba aia :D
Nu stiu ce era in lada...:ack: :harhar:
In rest, o sa repet ca mi-a facut mare placere sa ne reintalnim sa mai schimbam o vorba in parc, la aer, la umbra, la o berica... :47:
Ruxishor ar fi venit si ea, din pacate nu a putut afla in timp util. Poate ca ideea ta, Bogdane, nu era chiar rea, daca ma gandesc eu mai bine. :ack:
Uite si niste poze, ca stiu niste persoane care sunt oarecum curioase si ard de nerabdare asa...:harhar: :harhar: :wink: Da\' sa stiti ca pozele nu au aceeasi valoare ca originalu\'...:harhar: Poza-i poza, si poate sa fie mai subiectiva, asa, in functie de diversi \"factori\". :)

Am eliminat pozele, le voi trimite ulterior pe mail sau le voi pune pe CD.

Bogdan e cel care dă noroc cu Sorin în a doua poză, am ghicit? Şi Sorine, ce era chestia aia? Băutură era aia? Pe aşa o vreme n-ai întrebat şi tu de sănătate măcar o bere?

:harhar::ack::harhar: ce privire languroasa ii ofereai lui Alty:whistling::harhar:(Bogdan)
Sosolin de ce aveai 2 paie in pahar? :harhar::ack:
Cantai ciuleandra?:47::hypocrite:
3 printzi :wink:...dar caii albi unde sunt?

:unsure:pai au mancat paiele cailor si caii au lesinat de foame:ack:

Ne-am ghidat dupa un principiu milenar si universal valabil: Mancarea e fudulie, bautura-i temelie. Asa ca...
Iar cu privirea respectiva, a doua fotografie nu a fost facuta de Alty, ci de altcineva :ack:

Ma gandeam ca intalnirea din septembrie sa o facem undeva in afara Bucurestiului, intr-o zona mai spre munte, asa. Sigur, s-ar pune problema transportului pentru cine nu are masina, daca daca exista vointa, se poate...:ack: :ack: Bogdane, zi si tu ceva...:worthy: :ack: :ack:

Sustin ideea.
Ar fi minunat sa facem o iesire de un week-end.
Bineinteles, avand in vedere ca o sa fie 2-3 zile, tre\' sa ne luam si perechile...
Ca locatie, mie imi place zona Vidraru si zona Voineasa. Aici pot rezolva de cazare la preturi OK.
Dar putem merge si in alte zone :worthy:

Revin cu mare, mare intarziere pe acest topic, din pacate am fost prins cu invatatul si cu admiterea la \"doftorat\"...=)) =)) =)) =)) Dar cred ca e cazul sa repunem \"pe tapet\" proxima (a treia) intalnire a forumistilor cutremurofani. =)) =)) :D :) Ce ziceti, ne vedem in week-endul urmator, daca se anunta vreme buna ? Astept confirmari si sugestii privind loc, ora sau, daca e cazul sa iesim din Bucuresti, detalii mai amanuntite...=)) :)) M-as bucura tare mult daca am reusi sa ne adunam macar 4-5 oameni, acolo. =))

12? Nu merge putin mai tarziu? Trebuie sa duc pe cineva la aeroport si nu stiu daca ma intorc pana la 1. Cel putin eu asa sper.

Asteptam pana vii si Sorin sa zica odata DA sau BA si astept si pe ceilalti ca sa vina, de obicei ne strangem ca degetele de la o mana, dar este fffff. frumos!

Propun ora 1 dupa-amiaza, la intrarea cunoscuta in Herastrau...

Back
Sus