• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Recapitulam: maine, incepand cu ora 13..., la intrarea in Herastrau dinspre piata Ch. De Gaulle (fosta Aviatorilor). Vremea se anunta buna. Pentru recunoastere, eventual, dati beep pe mobil, impricinatul raspunde la 0726.339.675 :hypocrite: :biggrin: :harhar: :harhar:

Bat din nou toba repetand cele spuse anterior:
maine, 19 aprilie, forumistii de la cutremur.net se intalnesc la intrarea in Herastrau (dinspre piata Ch. de Gaulle/Aviatorilor), incepand cu orele 13...14.... Numar de telefon de contact: 0726.339.675 (la acest numar raspunde impricinatul subsemnat :hypocrite:). Vremea se anunta favorabila, temperaturile maxime diurne sunt in crestere de la o zi la alta, iar sansele de ploaie scad considerabil pana la inceputul saptamanii viitoare.

Noctilucent, am facut si poz(n)e, le poti vedea aici...:hypocrite: :biggrin: :(( :harhar: Cat priveste recunoasterea impricinatilor, asta o las ca tema de concurs, ca sa mentinem suspansul ! :harhar: :harhar: :wink: :smile: :D

Am eliminat pozele forumistilor, eventual le voi trimite pe mail participantilor (la cerere :ack: ).

Vreau sa mai spun ca mi-a facut mare placere aceasta intalnire, cred ca sunt in asentimentul tuturor celor care au venit. Am avut parte si de o vreme buna, nici prea-prea, nici foarte-foarte. :hypocrite: Sper totusi ca data viitoare sa vina mai multi, cred ca ar fi dragut sa ne adunam cel putin 5-6 oameni (poate si mai multi). Sunt constient ca nu va fi usor, ca e greu sa gasim o data si o ora convenabila la mai multi, dar sper ca la un moment dat va fi posibil acest lucru...:biggrin: :harhar:

Puteti sa incepeti concursul, sa incercati sa ghiciti care sunt fiecare dintre impricinati. Eu nu zic nimic, fac cioku\' mic...:hypocrite: :biggrin: :harhar: :harhar: :harhar: :wink:
In orice caz, a fost super intalnirea, si sper sa reusim sa ne mai adunam, data viitoare vom incerca sa gasim o data si o ora convenabile pentru cat mai multi...:smile:

Tu eşti cel cu ochelari şi cu o figură cuminte şi nevinovată, nu? OldDG nu e greu de recunoscut deoarece l-am mai văzut în poze, Sever e cel din mijloc din poza a doua, \"max 69\" nu ştiu cine este.

Ia zi, am ghicit? Îmi dai premiu dacă da?

Ca sa citez un personaj dintr-un serial englezesc cu tema politica, zic asa; \"Tu poti spune orice, dar eu nu comentez ! \" :wink: :smile: :D :hypocrite: :biggrin: :harhar: :harhar: :harhar:

Da, DG, si eu gasesc ca intalnirea a fost cat se poate de reusita, si sper ca data viitoare vor putea veni si altii...:hypocrite: :biggrin: :harhar:

Ce sa spun mai multe despre intalnire?
Ca ne-am simitit ca si cum ne-am fi cunoscut dintotdeauna, din familie si nu a fost nici un minut de stanjeneala intre noi!
Ca ne-am povestit vrute si nevrute despre noi, preocupari si aspiratii!
Ca nu exista limita de varsta atunci cand te simti aproape de cineva!
Ca te poti integra oriunde si oricand, numai sa vrei!
Ca astept sa cunosc cati mai multi dintre voi!

O noua intalnire a forumistilor este propusa pentru ziua de sambata, 21 iunie. Desi detalii mai precise urmeaza sa fie stabilite in perioada urmatoare, de principiu ar fi sa nu fie prea de dimineata, ci mai spre dupa-amiaza, poate chiar catre seara. De asemenea, indiferent unde ne intalnim, daca mergem si la un suc/bere etc., sa fie la o terasa/un local nu prea galagios(oasa), pentru a ne putea auzi, cat de cat...:harhar: :ack: :ack:

:harhar:eu va propun sa plecati in Vrancea...in expeditie:whistling:

Si iti canta cocosul telefonic la ora 7-8 dimineata, asa ??? :ack: :ack: :harhar: :harhar:

mie imi canta dinozaurul :ack::ack::harhar:

Sa recapitulam: sambata, 21 iunie, data a viitoarei intalniri a cutremurofanilor mai mult sau mai putin activi :harhar: :harhar:
Ramane a se stabili ora si locul...:ack: :ack:

Ca loc, propun Herastraul sau Universitatea.
In Herastrau pentru ca e mai liniste, la Universitate pentru ca e mai in centru, si sunt legaturi cu toate zonele capitalei.
Ca ora, un 11-12. Sa fie timp de o bere...

Sa recapitulam...
Sambata, 21 iunie, \"cutremurofanii\" si alti pasionati de ale naturii taine se vor aduna, incepand cu orele 12-12:30. Locul de intalnire este cel deja \"traditional\" pentru adunarea cutremurofanilor, anume intrarea in Herastrau, cea dinspre Piata Ch. de Gaulle (aproape de accesul la metrou Aviatorilor-statia avand o iesire si spre Herastrau, in afara de accesul catre Televiziune). Asta, in conditiile in care vremea se anunta stabila. Daca pentru ziua respectiva se anunta instabilitate atmosferica majora, ne adunam la SpringTime UNIVERSITATE. Bogdan stie unde e locatia respectiva :harhar: :harhar: Voi scrie aici in seara de dinainte, la fel si sambata dimineata. Aveti si numarul meu, il mai reiau, pentru orice eventualitate (0726.339.675). Ma gasiti si pe Messenger, daca nu imi stiti deja id-ul, puteti intra pe profilul meu si aflati ce si cum...:harhar: :ack: Pentru intrat pe profilul meu, dati click doar pe nick-ul subsemnatului si reusiti...:ack:

De precizat ca perioada in care impricinatii se vor aduna va fi de la 12 la 12 si ceva, spre orele 13, dupa care vom sta la dezbateri cat putem fiecare dintre noi. Sa dam doar un interval in care sa apara lumea...:ack:

Back
Sus