Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Cu regret trebuie sa declin aceasta invitatie ( dar vor mai fi prilejuri, fiti siguri de ele, am copii in Bucuresti) deoarece in acea zi voi fi la Brasov, la intalnirea forumistilor de la Cafeneaua.com!
Nici o problema, avem noi ocazia sa ne intalnim...
Acum, Sorin a uitat sa precizeze. La intalnire tot poporul este binevenit. Chiar daca e sau nu membru aici.
Pana acum, pentru intalnirea de sambata, 21 iunie, avem urmatoarele confirmari de principiu: Alty (confirmare telefonica), Bogdan si cu subsemnatu (direct pe forum...:47: :ack: :harhar: :wink. Asteptam si de la altii...:harhar:
Reamintesc ca intalnirea va avea loc sambata, 21 iunie. Vom incepe sa ne adunam pe la 12-12:30 asa. Daca se anunta vreme buna pentru sambata (in esenta, fara ploaie), locul intalnirii este cel deja \"traditional\" pentru adunarea cutremurofanilor ( :harhar: ), anume la intrarea in Herastrau, cea dinspre Piata Ch. de Gaulle, pe la fantana. Daca se anunte conditii mari de ploaie, intalnirea va avea loc la SpringTime UNIVERSITATE. Pana atunci, mai vorbim...:ack: :harhar:
O sa inchin la Brasov un pahar cu bere pentru voi! PS. Nu uitati sa imortalizati momentul! PSS. Pe 22 Iunie fac un an de cand m-am logat la acest forum, dar Alex si Sorin stiu ca am muncit dincolo la GFXWorld!
SAMBATA, 21 IUNIE, INCEPAND CU ORELE 12-12:30, INTALNIRE FORUMISTI CUTREMUR.NET. LOCUL IN CARE NE ADUNAM: INTRAREA IN PARCUL HERASTRAU, CEA DIN PIATA CH. DE GAULLE, LANGA FANTANA
p.s.: Vremea se anunta in imbunatatire, soare, cald in sudul tarii, pentru week-end. Daca se anunta, totusi, conditii importante de ploaie, locatia se schimba cu Spring Time UNIVERSITATE.
Asadar, maine ne vedem din nou, incepand cu orele 12-12:30...Cum vremea se anunta in imbunatatire, ne vom intalni la intrarea in Herastrau, cea din Piata Ch. de Gaulle (Aviatorilor), loc deja traditional de intalnire al \"cutremurofanilor\"...:ack: :harhar:
Cei care si-au anuntat participarea au numarul meu de telefon, oricum. Astept cu nerabdare sa ne revedem. Intalnirea este deschisa tututor membrilor cutremur.net, evident, nu doar celor care deja \"ne stim\" fiindca ne-am mai vazut...:ack: :harhar:
Sorine,
Crezi ca ar fi bine daca s-ar da cate un PM la fiecare membru al forumului, PM in care sa fie anuntati de intalnire, de locatie si de ora?
Intreb si eu...
Bogdan, oamenii au citit ce si cum, sunt deja informati, cunosc \"coordonatele\". Cine are un pic de timp vine, stie unde, e deja \"traditional\"...:ack: :ack: :harhar:
Oricum, intalnirea e anuntata, topicul e scos in evidenta la categoria \"importante\" in cadrul forumului Cafenea, deci e ceva vizibil. :ack: :harhar: Cine parcurge forumul, il gaseste repede.
Fiindca oricum spatiul de pm se umple repede...din pacate...:harhar:
Oricum, abia astept sa ne vedem maine.
Cat priveste viitoarea intalnire din toamna, eu sper sa ne adunam totusi mai multi, macar vreo 6-7 oameni, cel putin...:ack: :harhar:
Pana acum, sunt confirmati: Bogdan :harhar:, Alty :harhar:, subsemnatu :ack: :ack:. Sever nu e sigur daca ajunge, urmeaza sa ma sune maine daca termina ce are de facut si reuseste sa ajunga in timp util. :harhar:
Evident ca vom face poze. Pozele le vom pune aici numai cu acordul prealabil al \"protagonistilor\"...:harhar: :ack: Si o sa va las sa ghiciti care suntem respectivii impricinati...:ack: Pe mine ma stiti, la fel si pe sever, pe ceilalti pomeniti nu stiti care sunt, asa ca va lasam sa ghiciti. :harhar: Cine ghiceste primul, primeste un SUPER-ECLER, eventual niste FONDANTE...:harhar: