• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Multam Noctilucent...:hypocrite: :biggrin: :harhar:
Oricum, asa cum spuneam mai devreme, eu vin cu mare bucurie chiar daca nu confirma decat 2 sau 3 persoane. Dar ar fi si mai dragut sa vina mai multi. :harhar: :harhar:

E dragut, evident, ca reusim sa ne mai vedem, chiar si cate 2 sau 3...:D :wink: :hypocrite: Dar, asa cum spuneam, m-as bucura si ar fi si mai frumos daca ar putea veni mai multi. Macar sa confirme pentru o anumita data, in principiu, ceva mai multi...:biggrin: :harhar: Ca nu vor putea veni chiar toti din cei care au confirmat initial, nu e bai, evident...:harhar: Dar eu tot sper ca la un moment dat sa reusim sa ne strangem macar vreo 5 forumisti, daca nu si mai multi...:smile: :harhar: :ack:

Anul trecut, tot in aprilie, ne-am intalnit 5 forumisti, si a fost nice...:biggrin: Din pacate, ora aleasa nu a fost cea mai buna, altfel ar fi venit, poate, mai multi...:hypocrite:

Alty, razor, 2 useri de \"dincolo\" (gfx) precum si subsemnatu\'...:hypocrite: :biggrin:
Ora nu a fost prea bine aleasa, 1 dupa-amiaza intr-o duminica...:harhar:

Nu este obligatoriu sa va intalniti special cu mine, eu incerc sa conving si cativa de \'\'dincolo, de la Felicitari!\'\', pentru 19.04. la pranz, undeva in Herastrau!

GATA!
M-am hotarat, aici va astept, sambata 19 Aprilie, ac, intre orele 13 si 15, pe cei care vreti sa ne vedem!
PS. Fata din poza este a mea!
[attachment=384:post_382_1207593254.attach]

Sa mor daca stiu unde e curcanul ala...

Bogdan

Nici eu nu stiu...:harhar: :harhar: Adica, stiu ca sunt mai multe obiecte de genul ala pe acolo, dar curcanul chiar nu imi aduc aminte unde sa fie...:harhar:
Ma gandeam sa ne intalnim si sa mergem tot la o terasa sau o cafenea, sa bem ceva, sa mai punem tara la cale. Cu ora nu stiu, eu initial ma gandeam sa fie un pic mai tarzior, dupa 4, ca pe la pranz lumea mai mananca, mai are si altele...:wink: Tu cum zici, Bogdan ? :biggrin: :hypocrite:

Sorine si Bogdan, ganditi-va ca o ora imi ia pana la Gara de Nord si doua ore pana acasa, de aceea am propus intre 13 si 14 ziua, ca sa pot sta cu voi si ajunge si seara acasa!
Iar poarta o alegeti voi, o s-o gasesc eu, dar sa nu va astept mai mult de o ora, ca nu sunt :hypocrite: la prima intalnire!

Mesaj de la Sever:

„ Voi analiza posibilitatea participarii la intalnirea din 19 aprilie dar decizia depinde de o deplasare despre care nu stiu inca data”.

Sever

In principiu, ora 1 sau 2 ca ora de \"adunare\" nu ridica nici o problema pentru mine. Problema era ca nici eu nu stiu sigur unde e acel curcan :harhar:, asa ca as propune ca loc de intalnire intrarea in parc, evident cea din Piata Ch. de Gaulle, zona fantanii. Si va las si numarul meu de mobil, pentru orice eventualitate: 0726.339.675. Stiu ca de obicei numarul de telefon se poate transmite in privat, dar sunt mai comod acum...:biggrin:
Dupa cum vedeti, la intalnirea din 19 aprilie este posibil sa vina si sever. Nu este inca sigur, dar spera sa poata ajunge. Am fi extrem de onorati si bucurosi daca ar putea veni...:hypocrite: :harhar: :harhar:

Sa recapitulam coordonatele intalnirii.
Data/ziua/ora: sambata, 19 aprilie 2008, 13-14 (ca perioada in care sa ne adunam, cat stam apoi, ramane de vazut...)
Loc: intrarea in Herastrau dinspre piata Ch. de Gaulle (fosta Aviatorilor), in zona fantanii
Transport: metrou statie Aviatorilor iesirea pe la accesul pe sensul spre Pipera (capatul dinspre Pipera al statiei)- pentru cine vine cu metroul. Pentru cei care vin cu masina sau cu autobuzul...ramane in atentie reperul intrarea in parc dinspre piata (fantana).
V-am lasat numarul meu de mobil, il mai reiau aici: 0726.339.675. Imi puteti da mesaj privat pana atunci, pentru intrebari, detalii suplimentare...

Sper sa avem vreme buna. Si, repet, am fi extrem de onorati daca Sever ar putea veni, inca nu stie sigur daca poate ajunge, oricum il asteptam cu mare bucurie...

Iar nr. de telefon mobil al lui Old.DG este: 0740.968.112
PS. Un aparat de foto digital, ca eu am numai cu rolfilm!

Pana acum, se anunta ca participanti posibili: sever (posibil), bogdan, DG, razor (posibil), subsemnatu\' :harhar:...speram sa vina si altii dintre cutremuricii de aici...:biggrin: :harhar: :harhar:
Oricum vom mai face si alte intalniri, evident...:hypocrite:

Sa reamintim...:wink: :hypocrite: Sambata, 19 aprilie, \"cutremurofanii\" de pe cutremur.net se vor aduna din nou, in cursul dupa-amiezei, avand ca punct de intalnire intrarea in Herastrau, cea dinspre piata Ch. de Gaulle (fosta Aviatorilor). Vom incepe sa ne adunam intre orele 13-14, urmand ca, eventual, sa mergem la o terasa sau, in orice caz, undeva unde putem sa stam de vorba, in liniste, si fiecare cat timp poate...:harhar:
Astept cu multa nerabdare sa ne vedem din nou...:D :harhar: :smile: (pentru cei cu care m-am mai vazut) si sa ne vedem pentru prima oara (cu cei cu care nu m-am mai vazut) :biggrin: Evident, nu vom dezbate numai teme \"cutremurologice\"...:harhar: :ack:
Intr-un mesaj anterior, v-am lasat numarul meu de telefon, asta ca sa usuram intalnirea (pentru cei cu care nu m-am mai vazut)...:((

Cum am spus si pe chat, din motive personale, nu mai pot fi sambata in Bucuresti....deci nici la intalnire nu pot fi prezent...
Scuzele de rigoare.

La intalnirea forumistilor cutremur.net, de sambata, va veni (aproape sigur) si sever, trebuie sa recunosc ca ma bucur foarte mult, suntem mai mult decat onorati, sa il intalnim.
De aceea, recapitulez: intervalul de timp in care ne adunam la intrarea in Herastrau va fi 1-1 si ceva, 2, dupa-amiaza. Locul este intrarea dinspre piata Ch. de Gaulle (fosta Aviatorilor).

Reamintesc numarul meu de mobil: 0726.339.675.

Se anunta vreme buna in acest week-end, fara ploi...:hypocrite: :biggrin: :harhar: :harhar:

Back
Sus