Astazi ne-am intalnit cativa dintre noi, trei mai exact, DG, Bogdan si subsemnatu; practic, aceiasi care vin de fiecare data. Eu le multumesc foarte mult, a fost o dupa-amiaza foarte placuta, si ma bucur foarte mult ca ne-am putut vedea si am mai putut sta de vorba despre una, despre alta :harhar:
Regret ca ceilalti doi forumisti nu au putut ajunge, sper totusi ca data viitoare sa vina mai multi. Desi, avand in vedere ca propun ca \"intalnirea noastra de iarna\" sa fie la Brasov, incep sa fiu cam sceptic ca vom depasi macar numarul de 4 sau 5 forumisti. Oricum, ne-am simtit foarte foarte bine, toti cei prezenti au fost voiosi si cu chef de vorba (recunosc ca DG si Bogdan m-au depasit considerabil la \"capitolul\" asta :32:
, ei fiind mult mai vorbareti decat mine :32: ). In orice caz, le multumesc foarte mult si le spun ca m-am simtit si eu foarte bine, si a fost o intalnire mai mult decat placuta.
Relativ la viitoarea intalnire, am rugamintea ca cei care vin sigur sa spuna DA VIN, iar in caz de ceva neprevazut imi pot semnala, doar am pus aici numarul meu de telefon. Nu e nici o suparare daca cineva nu poate sa vina, sau nu vrea, are alte treburi, dar macar sa spuna DA sau NU.
In rest, ce sa mai spun in afara de cele de mai sus ? Toti cei 3 impricinati am ajuns la \"locul faptei\" cu mult inainte de ora stabilita (13). Ne \"protzapiseram\" langa statuia de la intrarea din parc, din Pta Ch. de Gaulle; am asteptat pana pe la 1 jumate, sa vedem daca mai apare sau nu cineva. Nu de alta, dar daca mai venea cineva pe care nu il mai vazusem, un indiciu pentru respectivul forumist ar fi fost prezenta unui grup compact in fata statutii, ca sa nu se creeze momente stanjenitoare. Pe la 1 jumate ne-am retras la o terasa \"laterala\", la o berica, si am purces la cele cuvenite, adica am palavragit, am barfit lumea, am vorbit de una, de alta...Pe la 3 jumate ne-am ridicat si ne-am imprastiat, fiecare, la alte lui.
Inca o data, le multumesc foarte mult lui Bogdan si DG, care au fost la fel de vioi si plini de voie buna, ca de obicei :32: Am facut si niste poze, pe care le atasez aici.
Am eliminat pozele, le voi trimite ulterior pe mail sau le pun pe CD.