• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Deci ne vom aduna incepand cu ora 1, mai stam pe acolo, pe la intrare...Nr. meu de telefon este 0726.339.675...asta daca nu ne gasim imediat :D

Sorine, sa stabilim dom\'le loc de adunare de rezerva... propun carciuma aia de data trecuta...
Ca doara avea ochii frumosi...

Astazi ne-am intalnit cativa dintre noi, trei mai exact, DG, Bogdan si subsemnatu; practic, aceiasi care vin de fiecare data. Eu le multumesc foarte mult, a fost o dupa-amiaza foarte placuta, si ma bucur foarte mult ca ne-am putut vedea si am mai putut sta de vorba despre una, despre alta :harhar: :unsure: :D Regret ca ceilalti doi forumisti nu au putut ajunge, sper totusi ca data viitoare sa vina mai multi. Desi, avand in vedere ca propun ca \"intalnirea noastra de iarna\" sa fie la Brasov, incep sa fiu cam sceptic ca vom depasi macar numarul de 4 sau 5 forumisti. Oricum, ne-am simtit foarte foarte bine, toti cei prezenti au fost voiosi si cu chef de vorba (recunosc ca DG si Bogdan m-au depasit considerabil la \"capitolul\" asta :32: :unsure: , ei fiind mult mai vorbareti decat mine :32: ). In orice caz, le multumesc foarte mult si le spun ca m-am simtit si eu foarte bine, si a fost o intalnire mai mult decat placuta.
Relativ la viitoarea intalnire, am rugamintea ca cei care vin sigur sa spuna DA VIN, iar in caz de ceva neprevazut imi pot semnala, doar am pus aici numarul meu de telefon. Nu e nici o suparare daca cineva nu poate sa vina, sau nu vrea, are alte treburi, dar macar sa spuna DA sau NU.
In rest, ce sa mai spun in afara de cele de mai sus ? Toti cei 3 impricinati am ajuns la \"locul faptei\" cu mult inainte de ora stabilita (13). Ne \"protzapiseram\" langa statuia de la intrarea din parc, din Pta Ch. de Gaulle; am asteptat pana pe la 1 jumate, sa vedem daca mai apare sau nu cineva. Nu de alta, dar daca mai venea cineva pe care nu il mai vazusem, un indiciu pentru respectivul forumist ar fi fost prezenta unui grup compact in fata statutii, ca sa nu se creeze momente stanjenitoare. Pe la 1 jumate ne-am retras la o terasa \"laterala\", la o berica, si am purces la cele cuvenite, adica am palavragit, am barfit lumea, am vorbit de una, de alta...Pe la 3 jumate ne-am ridicat si ne-am imprastiat, fiecare, la alte lui.
Inca o data, le multumesc foarte mult lui Bogdan si DG, care au fost la fel de vioi si plini de voie buna, ca de obicei :32: Am facut si niste poze, pe care le atasez aici.

Am eliminat pozele, le voi trimite ulterior pe mail sau le pun pe CD.

Atasez alte poze de la intalnirea de azi.

Pozele vor fi trimise pe mail si puse pe CD.

Ultimele 2 poze de la intalnire. Cum spuneam, m-am bucurat tare mult sa va vad, DG si Bogdan au fost \"de milioane\", ce mai :unsure: :unsure: :D

Poze eliminate. Le voi trimite ulterior pe mail sau voi face un CD cu toate pozele de la intalnirile noastre.

daca in iarna va urniti la brasov, contati pe mine :D

P.S. sinteti tare dragalasi toti trei :unsure: :unsure: :harhar:

Multumim, Anda :D :unsure: :unsure: Deci vom fi 4 forumisti... Ma indoiesc ca altii vor veni...Nu vreau sa fiu rautacios, oricum noi nu obligam pe nimeni sa faca ceva ce nu vrea, doar ca trebuie sa fiu un pic mai realist...:harhar: :32: M-am ambalat cam mult, e greseala mea, mea culpa ...:32:

Multumim, Anda :D :unsure: :unsure: Deci vom fi 4 forumisti... Ma indoiesc ca altii vor veni...
acu pe bune, ar fi bine sa va hotariti sa iesiti vreo doua zile din bucurestiul ala si sa respirati aer rece si curat de munte. si daca fiecare isi aduce si jumatatea, se dubleaza cifra :harhar:

De acord cu tine, Anda :D Si totusi, ma indoiesc ca la intalnirea \"de iarna\" vom fi mai multi de 4....

mai vedem, mai vorbim si mai convingem lume. la nevoie ii invitam personal pe fiecare :D

Oamenii vor obiecta (pe buna dreptate, totusi) ca e iarna, ca e greu, ca nu sunt conditii...Am zis: nu e nici o suparare, cine vrea si poate si e dornic sa mai iasa din atmosfera Bucurestiului, ar fi dragut sa dam o fuga pana la Brasov. Cine nu e cu masina, trenul ajunge bine, iar de la gara din Brasov e masina (autobuz) direct pana in centru. Speram si eu sa ne adunam macar vreo 6-7 acolo, sa fim un grup mai maricel. Nu inseamna ca nu au fost faine intalnirile de pana acum, eu zic ca a fost GROZAV, ne-am simtit excelent, si, inca o data, afirm sus si tare ca DG si Bogdan au fost DE MILIOANE, nu altceva ! :D :unsure:

In orice caz, cel mai important este ca ne-am simtit bine, am fost toti voiosi, pline de voie buna, intr-un cuvant, a fost o intalnire de clasa I, ce mai, super-reusita ! Pentru intalnirea de la iarna, realist vorbind, mizez pe 4 sau chiar 5 oameni (daca poate si sever sa ni se alature), iar daca vin mai multi, va fi o SURPRIZA F.F.PLACUTA...:D :unsure: :unsure:

Evident ca am si barfit, si inca destul de copios...:32: :32: :32: Pe Anda deloc, ca a fost oarecum prezenta, telefonic, deci \"audio\"...:D :unsure: :unsure: :harhar: Ceilalti, insa, n-ati scapat, nici unul...:32: :D :harhar:

Am ajuns si eu acum.
Intalnire de nota 20 :D
Bag eu de seama ca urmatoarea o sa fie si mai si :unsure:

Bogdan

Oamenii vor obiecta (pe buna dreptate, totusi) ca e iarna, ca e greu, ca nu sunt conditii...
hei! nu veniti in alaska sau la polul sud!!! brasovul e un oras civilizat :D :unsure: :harhar: :32: :unsure:

Poate o facem la jumatatea distantei :D
Pe Valea Prahovei, pe undeva...
Dar ne mai consultam pana atunci :unsure:

:unsure: in poza asta sunteti dementialiiiii=))
http://www.cutremur.net/forum/attachment.php?aid=1337
DG se uita ca un vampirel, Hunty seamana cu Ferdinand :32:(ala din desene animate ) :unsure: si sosolin isi broneaza fericit jumatate de nas=)).
de la prea multe aripi de curcan...si-a tras si tricou cu fulgi :harhar:

Sosolin a trecut de la suc si apa cu lamaie la bere :D

rautacioaso!!! :D sint simpatici, nu mai tot cauta nod in papura!!! :unsure: :harhar:
singura problema e ca doi sint fumaciosi :unsure: nu mai fumati, ca va face rau!!!!!!!!!! Bogdane, doamna ta tot nu te-a convins sa te lasi?

Back
Sus