• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Intalnire forumisti cutremur.net:

14 DECEMBRIE 2008, BRASOV (PTA SFATULUI), 12:00 (cu aprox., sa zicem ne adunam spre 11:30-12)

OK.
Cine este din Bucuresti, sa ne strangem si sa mergem cu masina mea (daca este OK drumul...).

hai mai so! cum adica? veniti atita drum si atati citeva ore doar?

drumul e bun, o sa fie nasol la intoarcere, ca toti bucurestenii se intorc la casele lor

Pai atunci ne adunam mai devreme, sa zicem sa fim in Brasov pe la 10:30-11 si ramanem pana pe la 5-6 seara...;)

Mai e pana atunci... si nu am cauciucuri de iarna...
Si se gasesc si rute alternative ;)

Sa recapitulam.

INTALNIREA \"DE IARNA\" a forumistilor CUTREMUR.NET va avea loc in ziua de 14 decembrie 2008.
Locatia intalnirii: BRASOV, Piata Sfatului
Ora \"adunarii\": 10:30-11:00 (interval in care ar trebui sa ne \"facem aparitia\" in zona ;) )
Durata: aproximativ 6-7 ore.

Cine se mai anunta, in afara de Anda (=)) =)) ), Bogdan, DG si subsemnatu\' ? =))

P.S.: Ma indoiesc sa se mai anunte cineva, dar am pus totusi intrebarea :p =))
P.P.S: Nr. meu il stiti, dar il mai reiau pentru orice eventualitate:
0726.339.675

Tre\' spus ca din Buc eu merg cu masina pana acolo si inapoi. Daca se doreste, eu locuri am ;)
Eu, Sorin si mai sunt 2 (chiar 3 daca se ajunge la inghesuiala) =))

Sorine, eu acum am realizat... tu vrei sa ma dai jos din pat la 7? Pe praful asta? Pai duminica pana pe la 12 nici nu misc un picior, in mod normal... ;)

Pai atunci cum facem: venim, stam 2 ore si plecam inapoi ? ;) Fiindca daca ajungem in Brasov la 2, plecam inapoi la 4-5 ca sa fim in Buc la 8-9 (trafic de sf de week-end). Nu pot sa ajung la miezul noptii acasa, a doua zi plec devreme la servici...=))

;) stai calm... ne dam jos din pat devreme... e ok ora =))

Pai de asta ziceam, ca e obositor sa venim, stam o ora-doua si inapoi...Macar 4-5 ore acolo, asa, sa zicem, pt inceput...=)) =)) =)) Sa tinem cont si ca seara e traficul pe care il stim cum e...;)

Daca plecam din Bucuresti in jur de 8 (7:30-8), la Brasov putem fi pe la 10-10:30, e bine asa (pana ajungem la Pta Sfatului). Si sa avem ceva ore la dispozitie...=)) ;) =)) =))

Sa mai asteptam cu detaliile pana mai aproape.
Eu zic, daca tot ne stricam somnul, sa ne intalnim pe la 7... ca facem vreo 3 ore cel putin pana in Brasov...

Eu ma pot scula la 6 f. bine, nu ma dau in laturi =)) =)) =))
Sa vedem ce mai zic si altii...;)

Exact... sa asteptam, sa vedem daca mai apar doritori...

Back
Sus