• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

am descarcat si eu pozele de la ady, so si teo. va multumesc :113:

E deja cazul sa incepem sa discutam despre intalnirea de vara :clapping: :clapping: :p Asteptam propuneri, sugestii, idei :clapping: :clapping:

Buna seara dragilor, bine v'am regasit. Cu toate ca abiam m'am intors din concediu iarasi am dor de duca :clapping: Asa ca hai sariti cu propunerile pentru intanlirea de vara a cutremurofanilor. Eu propun sa mergem undeva ori la munte, zona slanic prahova, sau pe la vulcanii noroiosi.Sunt destul de multe zone de vizitat, avem o tara superba.

Eu voi fi in concediu in perioada 10-31 iulie, asa ceva. Deci ziceti o propunere de data, ca sa stiu si eu cum ma organizez...

GeoX a spus:
Eu voi fi in concediu in perioada 10-31 iulie, asa ceva. Deci ziceti o propunere de data, ca sa stiu si eu cum ma organizez...

Va las pe voi sa stabiliti data, nu ma bag la asemena decizii capitale :clapping: Eu sunt disponibil oricand.

Eu voi fi la mare intre 10-16 iulie, si apoi munte dupa 18 sau 19 iulie.

Ce ati zice ca intalnirea de vara sa o facem la Muzeul Geologiei ? :D :D Nu va fac chiar intamplator aceasta sugestie, o sa vedeti de ce. Am inteles ca ady ar fi amator :) :blink: Intr-o sambata sau duminica, vedem care e programul...

GeoX a spus:
Ce ati zice ca intalnirea de vara sa o facem la Muzeul Geologiei ? :D :D Nu va fac chiar intamplator aceasta sugestie, o sa vedeti de ce. Am inteles ca ady ar fi amator :) :blink: Intr-o sambata sau duminica, vedem care e programul...

Intr'adevar, propun sa mergem in weekend'ul urmator, pe vineri va spun exact cand pot sa merg, sambata sau duminca ramame de vazut, nu va spun nici eu prea multe =)) Sa vedem cati amatori avem.

Gata, am aflat cand merg la munte,sambata plec, iar duminica sunt disponibil toata ziua :D . Asa ca mai sigur ramane pe duminica sa stabilim unde facem intanlirea de vara. Cel mai probabil se va tine la muzeul de geologie. Ce spuneti, care sunteti de acord cu aceasta propunere ?

Deci duminica 8 august la Muzeul Geologiei ?

distractie placuta! sa faceti poze multe si frumoase :D

Distractie placuta!
Pana pe 15 august ma plimb si eu... ce, numai GeoX?!

Ramane de vazut, deja incep sa ma dezumflu...Nu se mai anunta nimeni. Sau o lasam pe la toamna ? Macar 3-4 daca ne adunam, formam un grup sa intram si la Muzeul Geologiei...

eu duminica nu o sa pot niciodata. duceti-va voi, asa, de dragul intilnirii. ne-om vedea in toamna. e inuman sa pui pe cineva sa vinba in buc pe caldurile astea :D

GeoX a spus:
Ramane de vazut, deja incep sa ma dezumflu...Nu se mai anunta nimeni. Sau o lasam pe la toamna ? Macar 3-4 daca ne adunam, formam un grup sa intram si la Muzeul Geologiei...

Daca nu se strang pana vineri seara macar 4 oameni o lasam pe la toamna.

Ok, deci daca nu mai avem confirmari pana vineri, ramane pe la toamna, vom vedea cand. Pica intalnirea de vara... :D :D

Ideea e ca eu m-as vedea cu ady cu mare placere la o berica undeva...Dar pentru o intalnire la muzeu, in conditiile in care i-am promis lui dan ca ne vom aduna mai multi cutremurofani dintre cei activi, formand un grup de minim 3-4 oameni, si ca am fi onorati sa vizitam muzeul si sa stam de vorba face-to-face, atunci lucrurile se schimba...

Avand in vedere dificultatea organizarii unei alte intalniri de amploarea celei din primavara, cred ca in cele ce urmeaza, pana la sfarsitul anului, ne vom rezuma la o mica "iesire" la berica, la vreo terasa din oras, undeva...Am obosit si eu sa ma tot agit fara rost, plus ca e jenant sa tot intreb si sa imboldesc lumea cu "hai-hai", cand poate oamenii sunt ocupati, prinsi cu ale lor, fireste; este penibil si pentru mine sa mai insist atat. De aceea, o sa ramanem la cate ceva mic, ad-hoc, la o berica in oras. Am si eu multe de facut in urmatoarele luni, si nu mai am timp sa ma mai agit pentru ceva fara sanse de realizare.
Cand o fi sa fie, repet, ceva ad-hoc, intr-o seara in oras, o "ieseala" la o berica, e suficient. Ii barfim pe ceilalti forumisti, in absenta, la o terasa...:D Ajunge atat anul asta. La anul, vom mai vedea... :D

Back
Sus