• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Scuze, inca mai imi ling ranile in tacere, precum cainele!
Dar trec eu si peste perioada aceasta si revin cel care eram!

DG, subcriu si eu la ceea ce spune Anda,suntem alaturi si la bine si la rau...

Sambata, 4 septembrie, facem o intalnire a forumistilor, cei care pot veni in acest week-end, adunare la Muzeul Geologiei.
Preconizam o a doua adunare saptamana cealalata, pe 11 septembrie (sau poate 12, ramane de vazut)...Mai vorbim pana atunci ;)

Am vorbit cu Teo mai devreme si a zis ca vine si el ;) , dar trebuie sa stabilim ora si locul unde ne intanlim.

Propun sa ne vedem in fata la Muzeul Geologiei, nu mai devreme de ora 11. E week-end, lumea doarme mai mult... :rolleyes: Daca aveti alte sugestii privind ora si locul, nu am obiectii, pentru mine e bine oricum ;)
Cine se anunta pentru saptamana viitoare, sambata 11 septembrie ?

Ora e perfecta,oricum pe la 10 jumatate, 11 fara un sfert sunt la metrou la victoriei. Si pe 11 pot sa vin, abia astept. AMR in scadere ;)

Ajung si eu. Sigur. Poate difera ora putin, dar ajung.
Apropo, a intrebat careva daca e deschis la muzeu sambata? ;)

Eu stiu ca e deschis, ma mai interesez oricum...

GeoX a spus:
Propun sa ne vedem in fata la Muzeul Geologiei, nu mai devreme de ora 11. E week-end, lumea doarme mai mult... :rolleyes: Daca aveti alte sugestii privind ora si locul, nu am obiectii, pentru mine e bine oricum :rolleyes:
Cine se anunta pentru saptamana viitoare, sambata 11 septembrie ?

Eu m-as anunta pentru 11 septembrie. Sper sa nu fiu singurul. Poate vizitam muzeul, apoi la o berica (sau un vin)

Later edit: Distractie placuta miine si sa ne aduceti poze. ;)

Astazi a avut loc o intalnire a curemurofanilor. Am fost 4 oameni , ii las pe fiecare sa spuna ce si cum. In orice caz, m-am simtit tare bine, ma bucur de fiecare data cand reusim sa ne adunam ;) Virtual (prin telefon), a fost prezenta si o a 5-a persoana, de prin zona Brasovului :rolleyes: :D, cu care schimbam mesaje.
Ne-am adunat pe la 11 fara vreun sfert in fata Muzeului Geologiei, am intrat apoi si am explorat muzeul, admirand pietrele si alte exponate :rolleyes: Apoi am mers vis-a-vis la Muzeul Taranului Roman, unde, de asemenea, am intrat si am vizitat muzeul, dupa care ne-am asezat la o masa la o terasa de la intrarea in muzeu, si ne-am pus pe vorba, bere, platou cu lucruri usoare, vorba, bere, vorba, bereeee :D :D :47: Ne-am distrat copios, v-am si barfit pe ceilalti, pe toti chiar, nu a scapat nimeni neatins :55: =))
Va multumesc celor care ati venit, cum spuneam, m-am simtit grozav de mine, ma bucur ca am reusit sa ne vedem. Si participantei din provincie, prezenta pe cale telefonica, un pupic :55:

auzi, cica ”din provincie”!!! :rolleyes:
ma bucur ca v-a fost bine si chiar m-au distrat sms-urile :rolleyes: sa mai zica cineva ceva, ati vizitat doua muzee azi ;)

Dupa cum spune bogdan si so mai devreme, intanlirea a fost foarte reusita.Abia astept sa ne revedem in grup cat mai mare si saptamana viitoare. Revin mai tarziu cu pozele. Fiti pe faza pe mess ;)
Old DG te asteptam si pe tine cat mai curand posibil.

Ramasese ca facem o noua intalnire sambata 11 septembrie. Propuneri de program ? :rolleyes: ;) :rolleyes: :47: :D :D :D

din pacate, tocmai eu care propusesem 11-12 septembrie , nu voi putea veni. sint plecat in concediu.....
poate cu alta ocazie. sa va distrati bine (vorba cuiva ;) )

Va rog sa confirmati care veniti sambata... sa nu vina ziua de vineri si sa nu stim nimic. Eu sunt contra cronometru, la servici nu am timp sa fac nimic pentru teza, asa ca studiul/cercetarea pentru doctorat le fac acasa.

In aceste conditii, ma vad nevoit sa anulez. Nu mai facem nimic sambata 11 septembrie.

Back
Sus