• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

sorin, nu e penibil sa intrebi si nu este cazul sa te superi. problema e ca e perioada de concedii....criza si caldura au pus capac chefului de ieseala :D
am putea sa lasam pentru inceputul lui septembrie (5 sau 11-12 - aici pot si eu :) ) intilnirea de "vara" si mai prin octombrie-noiembrie pe cea de toamna (eventual cu acea vizita la muzeu - aici si eu sint interesat) :D

Ok microv. Sambata 4 sau duminica 5 septembrie ? Eventual cu o vizita la Muzeul Geologiei ? Mi-ar face placere sa va vad :D

GeoX a spus:
Ok microv. Sambata 4 sau duminica 5 septembrie ? Eventual cu o vizita la Muzeul Geologiei ? Mi-ar face placere sa va vad :D

Daca stau sa ma uit prin calendar, sambata sun disponibil toata ziua. :D

Oki. Deci care puteti, sambata 4 septembrie, ar fi grozav. M-as bucura sa va vad, pe cat mai multi :D
Propun chiar ca punct de intalnire intrarea la Muzeul Geologiei. :D

GeoX a spus:

din pacate, pe 4 nu pot.... am "program administrativ" :D
pe 5 e OK din partea mea.

microv69 a spus:
nu e adevarat! te asteptam! chiar am vrea sa poti veni :D
:blink: :) stiam. nu stiu daca ajung. cred ca pe la mijocul lui sept o sa am un drun in buc. duceti-va linistiti :D

Iar ajungem aici: ady poate pe 4, microv pe 5. Ce pot eu sa fac ? Am si eu destule, la servici sunt foarte incarcat si nu am asa timp de studiu, asa ca acasa imi mai fac pentru teza. Ziceam ca sambata sau duminica sa reusim sa ne vedem, macar cativa...

Deci intrebarea hamletiana: 4 sau 5 ? Sa incercam sa gasim un copromis :D

bogdan, stii ceva ce noi nu stim :D

GeoX a spus:
Deci intrebarea hamletiana: 4 sau 5 ? Sa incercam sa gasim un copromis :D

pai 4 si 5 sint cu probleme... ar mai fi week-end-ul 11-12. aici cum stam?

Haideti mai copilasi...
GeoX, daca nu gasim un numitor comun, propun pe 4 la muzeu si pe 5 la o bere :D

De acord cu solutia lui Bogdan. Fac cinste... :D :D. Ia sa vad, care se mai baga ? :)

de unde nu se putea decit 4 sau 5 acum se poate si 4 si 5? ce-ati zice de 11? e simbata si poate ajunge si anda :D mai mult, avem mai mult timp pentru organizare.
mi-ar parea tare rau sa ratez muzeul insa pe 4 chiar nu pot veni.

eu la intalnirea asta , nu o sa pot ajunge.... :D . Dar vor mai fi si alte intalniri....

microv69 a spus:
de unde nu se putea decit 4 sau 5 acum se poate si 4 si 5? ce-ati zice de 11? e simbata si poate ajunge si anda :D mai mult, avem mai mult timp pentru organizare.
mi-ar parea tare rau sa ratez muzeul insa pe 4 chiar nu pot veni.

Din partea mea este in regula, chiar mi'ar face placere sa o revad si pe anda. Asteptam sa vedem ce zice so.

Bun, atunci ne vedem pe 11 la Muzeu ? Bogdan ? Pe 11 ar urma sa il gasim si pe dan la Muzeul Geologiei, acum e plecat pe la Bicaz...

Atunci, eu zic asa...
Pe 11 nu sunt sanse sa fiu in Bucuresti. DAR pot sa trec pe 4 pe la muzeu cu GeoX, apoi sa facem o bericica, iar pe 11 sa va gasiti voi.

Asta e. Ramane sambata, 4 septembrie, punct de intalnire intrarea la Muzeul Geologiei. Propuneri de ora ?
Cu ceilalti, ramane sa vedem ce si cum saptamana urmatoare. Si mie imi pare rau ca nu reusesc sa impac si capra, si varza :D :) :D . Dar nu pot sa le am pe toate, nu ? :blink:
Bogdan, Ady, subsemnatul si, cine stie, poate se mai anunta cineva, mergem sambata la MG. Fac cinste =)) :))

Back
Sus