valyducu_mybb_import2440
New member
- Scor reacție
- 0
dap, se pare ca nici de data asta nu e cu noroc, poate data viitoare
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Asa, asa ar fi mai bine mai des...numa' sa nu uitam...GeoX a spus:Buna searaaa
Da, azi ne vazuram 4 muschetari la o sesiune de bere si altele, organizata ad-hoc, de azi pe maine adica :47: Ne-am distrat grozav, am vorbit vrute si nevrute, am baut si bere, evident :55: :55: Intr-o maniera decenta, totusi. Lumea a fost vorbareata, s-au spus diverse, s-a discutat si despre cutremure, si despre ce mai face fiecare. Ne-am adunat la Marul de aur, local situat in spatele BCR Victoriei, pe Calea Victoriei. Ce sa mai zic, am avut conditii excelente pentru o sesiune ad-hoc asa, si le multumesc participantilor, care au fost, ca de obicei, de milioane. Alty, era sa nu te mai recunosc de cand nu ne-am mai zarit =)) Ady, astept raportul, vezi ca trebuie sa rectifici si Iranul de aseara. In rest, la fel de jovial ca de obicei. Despre Bogdan nu mai are sens sa spun decat ca e de aur si ca face toate milioanele A fost si el la fel de vioi si de vesel ca si datile trecute.
Aoleo. Era sa uit si a 5-a participanta, din provincie, prin telefon. Am transferat telefonul in lant circular, in jurul mesei, de la un participant fizic la altul, pentru ca fiecare sa converseze cu participanta virtuala din provincie =))