• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

poate ca ar fi bine sa ne consultam cu ceva mai mult timp inainte .... cu toate ca si atunci se poate intimpla ceva neprevazut, dar macar sint mai multi care se pun de acord cu data/loc/ora. ;)

Asta este ,decat sa venim 2,3 sau poate nici aia ;) mai bine o amanam pentru o alta data ulterioara stabilita inainte de cei care vor sa participe la intalire. Asa ar fi cel mai corect.

Sunt 90% sanse sa vin si eu, maine va dau raspunsul sigur, am putina treaba dupa masa si nu stiu exact cand termin. Cine se mai anunta prezent ? ;)

Deocamdata noi patru, mai vedem...poate si Sever, dar nu e sigur, are o zi foarte incarcata maine, nu stie sigur...

Buna searaaa
Da, azi ne vazuram 4 muschetari la o sesiune de bere si altele, organizata ad-hoc, de azi pe maine adica :47: :D :rolleyes: :rolleyes: Ne-am distrat grozav, am vorbit vrute si nevrute, am baut si bere, evident :55: :55: :D :D Intr-o maniera decenta, totusi. Lumea a fost vorbareata, s-au spus diverse, s-a discutat si despre cutremure, si despre ce mai face fiecare. Ne-am adunat la Marul de aur, local situat in spatele BCR Victoriei, pe Calea Victoriei. Ce sa mai zic, am avut conditii excelente pentru o sesiune ad-hoc asa, si le multumesc participantilor, care au fost, ca de obicei, de milioane. Alty, era sa nu te mai recunosc de cand nu ne-am mai zarit =)) Ady, astept raportul, vezi ca trebuie sa rectifici si Iranul de aseara. In rest, la fel de jovial ca de obicei. Despre Bogdan nu mai are sens sa spun decat ca e de aur si ca face toate milioanele ;) A fost si el la fel de vioi si de vesel ca si datile trecute.
Aoleo. Era sa uit si a 5-a participanta, din provincie, prin telefon. Am transferat telefonul in lant circular, in jurul mesei, de la un participant fizic la altul, pentru ca fiecare sa converseze cu participanta virtuala din provincie =))

GeoX a spus:
Buna searaaa
Da, azi ne vazuram 4 muschetari la o sesiune de bere si altele, organizata ad-hoc, de azi pe maine adica :47: :D :rolleyes: :rolleyes: Ne-am distrat grozav, am vorbit vrute si nevrute, am baut si bere, evident :55: :55: :D :D Intr-o maniera decenta, totusi. Lumea a fost vorbareata, s-au spus diverse, s-a discutat si despre cutremure, si despre ce mai face fiecare. Ne-am adunat la Marul de aur, local situat in spatele BCR Victoriei, pe Calea Victoriei. Ce sa mai zic, am avut conditii excelente pentru o sesiune ad-hoc asa, si le multumesc participantilor, care au fost, ca de obicei, de milioane. Alty, era sa nu te mai recunosc de cand nu ne-am mai zarit =)) Ady, astept raportul, vezi ca trebuie sa rectifici si Iranul de aseara. In rest, la fel de jovial ca de obicei. Despre Bogdan nu mai are sens sa spun decat ca e de aur si ca face toate milioanele ;) A fost si el la fel de vioi si de vesel ca si datile trecute.
Aoleo. Era sa uit si a 5-a participanta, din provincie, prin telefon. Am transferat telefonul in lant circular, in jurul mesei, de la un participant fizic la altul, pentru ca fiecare sa converseze cu participanta virtuala din provincie =))
Asa, asa ar fi mai bine mai des...numa' sa nu uitam...

ia sa veyi tu ce-ti face participanta virtuala din provincie ;)

Intr'adevar o intanlire foarte reusita. Toata lumea a fost foarte bine dispusa sau spus glume de fel si fel, ce sa mai ne'am simtit foarte bine ;) . Asteptam ca la viitoare intalire ad-hoc sa fim mai multi membri.Anda poate dai si tu un semn cand vii in Bucuresti, sa vedem ce si cum ne impartim.

Cred ca nu mai pot veni, imi pare tare rau, dar am multe pe cap, nu doar de ordin profesional, ci si personal. Asta e...

Inteleg ca incepe la 6. Oricum, mai tarziu de 8 jumate-9 nu pot sta...

Readuc in atentie acest subiect, propunerea fiind sa ne vedem dupa 10 martie. Mai discutam pana atunci, dar acum fac primul anunt, de principiu...

pingea si teo pe dincolo ca vrea intilnire ;)

In principiu eu sunt de acord indiferent de data care o stabiliti, raspund ca deobicei cu "PREZENT" ;)

Va propun ca data sambata 26 martie, sperand si ca vremea se va mai imbunatati pana atunci. Locul, mai vedem, desi as sugera din nou Muzeul Geologiei...Prietenii stiu de ce :D

cine n-a avut ocazia sa-l viziteze, o poate face?
m-ar tenta teribil sa vizitez muzeul dar mai ales se ne reintilnim :D
se mai baga cineva?

Back
Sus