• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Aveti putintica rabdare, stimabililor :D Vi le pun pe transfer.ro, si primiti mail cu link. Teo, adresa cu care esti inregistrat aici e buna, o verifici des ?

am primit pozele. :D

intilnirea a fost una MUUULLLLLTTTTT peste asteptari. :55::clapping::((
abia astept urmatoarea intilnire

Intalnire belea :D Pacat totusi ca nu ne-au onorat si junioarele.
Am primit pozele.

Anul trecut la terasa unde am fost era Elisabeta Lipa , anul asta Radulian , anul viitor oare cine ??? :D :55:

Intr'adevar o intanlire foarte reusita, toata lumea s'a simtit bine, l'am vazut chiar si pe domnul Mircea Radulian. La anul cred ca o sa il vedem pe Marmureanu :D

ady24 link a spus:
Intr'adevar o intanlire foarte reusita, toata lumea s'a simtit bine, l'am vazut chiar si pe domnul Mircea Radulian. La anul cred ca o sa il vedem pe Marmureanu :D
poate ii facem o invitatie oficiala. ori dumnealui ori domnului Ionescu ori domnului Radulian :55:

Confirm si eu ca l-am vazut pe domnul Radulian, noi stateam la o masa, mai pe colt asa, iar dansul era in multime, iesea din muzeu si se indrepta spre zona expozantilor din curtea interioara.

:D Ar fi ceva , daca una din persoanele amintite si-ar face timp si ne-ar onora invitatia :55:

Se convoaca o intalnire cutremurofani sambata, pe la 11:30, la Muzeul Geologiei. Cine raspunde ? :32:

Inca nu este sigur daca ajung si eu, mai am ceva treaba, daca termin vin si eu cu cea mai mare placere.

Ce'ar fi sa facem o mica intrunire, asa intr'o dupa masa la o berica, o inghetata, un suc...dupa preferinte :32: Ce ziceti ? Microv cred ca deja si'a dat acceptul. :32:

Nu stiu, va marturisesc ca nu sunt o companie prea placuta in perioada asta. Sunt extrem de obosit, de ocupat dar si de fara chef in acelasi timp. Am de lucrat inca destul de mult la teza, la servici sunt supraincarcat, ma intreb daca o sa ma imbolnavesc cine o sa dea socoteala ? Tot eu, fireste, pentru ca m-am imbolnavit in loc sa fiu sanatos sa indeplinesc norma. Cercetarea ca munca de fabrica ??? :32: :32:
Vom vedea, daca ma simt in stare o sa va anunt.
De altfel in ultima vreme nu am mai pomenit de intalniri, tocmai din aceste motive. Repet, daca ma voi simti in stare sa fiu o companie cat de cat agreabila, la limita decentei, voi da sfoara...

In zona parcului Moghioros, pe linia lui 41 (daca nu ma insel) nu s-ar putea ? Nu am drum prea des in acest cartier, si nu sunt foarte familiarizat.
Oricum, de principiu de acord cu sambata 16 iulie.

In principiu sint "available" insa confirm joi seara. In Drumul Taberei nu stiu nimic unde ne-am putea intilni. Astept sugestii! :32:

Mai bine ramane sa ne intanlim in fata la Afi Cotroceni, e tot pe langa linia lu'41. Daca veniti cu metroul coborati la statia lujerului, apoi luati orice masina inspre politehnica, sunt 3 statii de mers. De altfel din autobuz se vede si domm'ul de la imax.

Pai atunci la intrarea in Herastrau, cea din Pta Ch. de Gaulle (Aviatorilor) ? Ne-am mai intalnit si altadata acolo...

Avem si un cutremurofan biciclist, asa ca intrarea in Herastrau ar fi tocmai buna si pentru el. Deocamdata nu spun cine e, veti vedea sambata. E nou inscris, o sa aflati mai multe sambata.

Imi este indiferent, ca oricum as da'o tot cu metroul vin :32:. Cam pe vineri o sa confirm si eu poate mai devreme, sa vad ce programari am pe la munca.

GeoX link a spus:
Pai atunci la intrarea in Herastrau, cea din Pta Ch. de Gaulle (Aviatorilor) ? Ne-am mai intalnit si altadata acolo...

si cu OldDG cum ramine? il anunti tu? poate e mai usor pentru el in zona Drumul Taberei?!

Back
Sus