GeoX1
Administrator
- Scor reacție
- 6
Eu am inteles, dar oricum imi e greu sa potrivesc o data pentru cat mai multa lume. Si de fapt voi doi, tu si cu microv, ati "promovat" data de sambata 16 iulie, si pe moment am zis ca nu prea sunt cu chef, pana la urma m-am ambalat si am inceput iar sa ma agit. Pentru ca in final sa esuez jalnic. Pe viitor voi fi mai rezervat in privinta asta, ca sa nu imi mai fac sperante.
In perioada actuala trebuia de fapt sa fiu si eu in concediu, sa imi reincarc "motoarele", dar nu mi s-a permis, asa ca lucrez mai departe. Asteptam cu sufletul la gura si cu mare bucurie adunarea de maine, iar acum... :32:
Nu stiu cand o sa facem una asa mai maricica, macar cu 5-6 oameni, adunati undeva la aer, macar ca cea din 15 mai 2010. Sper prea mult ?
In perioada actuala trebuia de fapt sa fiu si eu in concediu, sa imi reincarc "motoarele", dar nu mi s-a permis, asa ca lucrez mai departe. Asteptam cu sufletul la gura si cu mare bucurie adunarea de maine, iar acum... :32:
Nu stiu cand o sa facem una asa mai maricica, macar cu 5-6 oameni, adunati undeva la aer, macar ca cea din 15 mai 2010. Sper prea mult ?