• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Eu am inteles, dar oricum imi e greu sa potrivesc o data pentru cat mai multa lume. Si de fapt voi doi, tu si cu microv, ati "promovat" data de sambata 16 iulie, si pe moment am zis ca nu prea sunt cu chef, pana la urma m-am ambalat si am inceput iar sa ma agit. Pentru ca in final sa esuez jalnic. Pe viitor voi fi mai rezervat in privinta asta, ca sa nu imi mai fac sperante.
In perioada actuala trebuia de fapt sa fiu si eu in concediu, sa imi reincarc "motoarele", dar nu mi s-a permis, asa ca lucrez mai departe. Asteptam cu sufletul la gura si cu mare bucurie adunarea de maine, iar acum... :32:
Nu stiu cand o sa facem una asa mai maricica, macar cu 5-6 oameni, adunati undeva la aer, macar ca cea din 15 mai 2010. Sper prea mult ?

Eu zic ca pe viitor cand mai vrem sa facem o intalire , ca fiecare dintre noi sa scrie o data aproximativa cand este liber, si asa impacam si cainele si pisica. Asa e cel mai corect. Altfel nu avem nici o sansa sa adunam mai multa lume.

Intalnire fulger a forumistilor cutremur.net, maine la Muzeul Geologiei, unde va avea loc si conferinta

”Marile migrații – fenomene geologice”
Saturday, October 22 at 11:00am

Mea culpa pentru intarzierea cu care am anuntat, dar nu am fost sigur ca pot veni.
Deci, care se mai anunta pentru maine ?

Propun o noua data de intalnire a forumistilor, la sfarsitul saptamanii viitoare, deci 29 (sambata) sau 30 octombrie (duminica). Se anunta cineva ? S-ar putea sa vina si cristi, asa ca putem discuta face-to-face despre stiti voi ce =)).
Azi m-am vazut cu Dan la Muzeul Geologiei, am asistat la conferinta cu tema ”Marile migrații – fenomene geologice” si apoi am mai stat de vorba, pe teme mai mult sau mai putin seismice. :clapping: :55: :lol: :))

In principiu vin si eu, astazi am fost ocupat cu niste cursuri, dar saptamana viitoare sper sa fiu free.

pentru mine este OK simbata, doar sa stim si o ora aproximativa..... locatie..... alti doritori...... bere unde?..... subiecte..... avem invitati speciali?

In fata la Muzeul Geologiei, probabil nu mai devreme de ora 11.

Desigur ca voi venii, o ocazie unica , care nu merita ratata :clapping: Asteptam ceva vesti sa vedem exact ora, locatia presupun ca va fi in fata la muzeul de geologie.

asadar

ora: 11:00 trecute fix
cine? - cit mai multi !

:clapping:

Ne vedem maine la 11, in fata la Muzeul Geologiei. Am vorbit si cu Dan. :clapping:

desi am fost doar 4 (eu, sorin, ady24 si dan), ne-am sintit excelent. s-au discutat de toate, inclusiv subiecte arzatoare.
sper la o noua revedere , poate in grup mai mare

Astazi a avut loc o intalnire de toamna a forumistilor cutremurofani :55: :lol: :)) :clapping: Spun "o intalnire" si nu "intalnirea" pentru ca sper sa reusim sa mai organizam cel putin una in acest sezon. Ma bucur tare mult ca ne-am vazut, a fost o atmosfera vesela, "tovaraseasca" (dar in sensul bun), plina de buna dispozitie, desi s-au abordat si probleme cat se poate de serioase, dramatice chiar prin impact. Dar, asa cum spuneam, ne-am simtit bine, am stat pe terasa la MTR, am baut si un vin fiert, a fost grozav ! =)) =)) :D Sa mai tot fie astfel de intalniri...

Nu, din pacate nu a putut ajunge. A uitat...:lol: Ar trebui sa ii dau un 4 (patru). :clapping: :55:

Intr'adevar astazi a fost o intanlire in care toata lumea s'a simtit excelent. A fost ceva deosebit si sper sa mai reusim sa organizam macar una in acest an.

Propun ca urmatoarea intalnire a cutremurofanilor sa aiba loc in ziua de 14 ianuarie. Despre detalii cum ar fi locul, ora, programul efectiv, mai discutam pana atunci.

Grozav. :tongue: :(( O sa vorbesc si cu Sever, poate de data asta ajunge... :((

Pe 14 si 15 ianuarie am de prezentat primele doua capitole din disertatie :tongue: :((

Back
Sus